| Msn eklentileri,haberleri... Msn ile ilgili tüm yeni cikan haberler,eklentiler ve paylasimlar burada |
Msn eklentileri,haberleri... icinde MSN'de Titreşim Yerine Şarkı Çalsın konusu , Kardeşler, Msn'de titreşim sesi yerine istediğiniz şarkıyı kaydedebilirsiniz.. Bilgisayarınızdan sırasıyla şu adımları uygulayın.. 1. Denetim Masası 2. Ses Efekti ve Ses Ayarı 3. Ses Efekti 4. Program Olayları 5. Msn ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | MSN'de Titreşim Yerine Şarkı Çalsın Kardeşler, Msn'de titreşim sesi yerine istediğiniz şarkıyı kaydedebilirsiniz.. Bilgisayarınızdan sırasıyla şu adımları uygulayın.. 1.Denetim Masası 2.Ses Efekti ve Ses Ayarı 3.Ses Efekti 4.Program Olayları 5.Msn Messenger Yeni bir ileti geldiginde, kişi çevrimiçi olduğunda ya da titreşim geldiğinde sevdiğiniz eserin en güzel bölümünün çalışmasını sağlayabilirsiniz.. |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (03-21-2008) |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | mükemmel bunu arıyordum eline sağlık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| msnde, titreim, yerine, sark, calsn |
| Seçenekler | |
| Stil | |