| Okur köşesi ve Edebiyat Okudugunuz birseyin özetini,icerigini paylasabilir ve elestirilerde bulunabilirsiniz |
Okur köşesi ve Edebiyat icinde Mor ve Ötesi'nin "Deli"sini Türk halkı beğendi konusu , 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubunun, "Deli" adlı şarkısı Türk halkının beğenisini kazanırken ufak tefek de olsa olumsuz eleştiriler de aldı....
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Mor ve Ötesi'nin "Deli"sini Türk halkı beğendi 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubunun, "Deli" adlı şarkısı Türk halkının beğenisini kazanırken ufak tefek de olsa olumsuz eleştiriler de aldı.
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | GeNeRaL (02-16-2008) |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 784
540 Mesajına 814 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [YT]xV0aaiHJrNA[/YT] Ben de çok beğenmedim ama güzel olan tarafı şarkının Türkçe olması.Mademki Türkiye'yi temsil ediyorlar,Türkçe olması lazım... |
| | |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | başarı gerekiyorsaa ingilizce olması lazım BncE çünkü türkler hiç biryerde sevilmiyor son sıralarda rezil olucağımıza ingilizce söleriz üst sıralara yükseliriz (rimi rimi leyi hatırlayalım arkadaslar) |
| | |
| GeNeRaL adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | RaPPeR_mİcChEck (02-16-2008) |
| | #4 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1
4 Mesajına 6 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | Bence başarıda onur da olmalı. Onursuzca bir başarı , aslında mağlubiyettir. Başka milletlerin diliyle Eurovision şarkı yarışmasına girmek ,Türkçe'ye yapılmış küfürdür. |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 270
144 Mesajına 205 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() |
ewet bizim türklerde sertap erener ile birinci olmuştu ama yabancı bir sarkı... ![]() kufur olarak sayıyorsan coktan kufur edildi kardeşim...sinir oluyorum bende ![]()
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1
4 Mesajına 6 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
Zaten Eurovision'a bizdeki gibi ciddiye alan başka bir ülke yok ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hayr Bnm türkçeye bi lafıM yok TürkçE dünyanın En güseL diLi ancak Dünya böyle düşünmüyor türkleri Hep ezmeye çalışıyorr bu nedenle Eurovision da oy sayısı az olacaktır bu nedenle alt sıralarda olacağazı ancak yabancı bi şarkıla pis gevurların beğenisini kazanabiliriz |
| | |
| | #8 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Pis gavurlarin begenisini kazanma mantigi ile düsünürsen onlarda pis türkler yada pis müslümanlar diyecekler kimseye pis deme hakkimiz yok Dil konusuna gelince su kullandigim Türkcenin bana bir yararinida görmedim hatta zararini gördüm desem yeridir bak bir dil ile bir millet nasil degismis farkindaysaniz Yarismaya türkce olarak katilmamiz en mantiklisi adi üstünde ülkeni temsil ediyorsun insan ülkesini resmi dili ne ise onunla temsil etmesi bence en uygun olanidir sonucda diplomatik bir görüsme degil |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | safinaz (02-17-2008) |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
Tesekkür etti: 270
144 Mesajına 205 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni güldürdün allahda seni güldürsün... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | onlar Zaten bize Pis türklr DiyorlaR biz niye demeyeLim en büyük millet olarak -tamm kardes görürsün bu türkçe sarkıyla nereye kadar gidicekler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mor, tesinin, quotdeliquotsini, turk, halki, begendi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |