| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde MoNa RoZa konusu , Seslendiren;Sacit Onan Mona Roza( Sezai Karakoç ) Turkish...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | MoNa RoZa Videonuzu düzelttim. Siz arama linkini koymussunuz fakat arama linki yanlis o videonun linki degil. Aradiginiz videonun linkine ulasmaniz icinde google un videosundaki sembole tiklayip oradan google videoya gideceksiniz ve acilan yeni pencerede tekil olarak acilacak video. Iste o videonun gercek linki o. Selametle Not: Ilk defa dinliyorum Cok güzelmis |
| | |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: ((ArGun)) Yaş: 20
Tesekkür etti: 0
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() Ruh Hali: | MoNa RoZa oo sezai karakoçç her yiğid dinlemez okumaz onu bilmez kalemini ..hemde hilal tv de güsel güsel çk güsell..istikamet akabe :D wesselam |
| | |
| | #4 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 27
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | MoNa RoZa Tamam ben de diyorum niye olmuyor çok sağolun sayın admin ,birşey değil bu arada ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mona, roza |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |