Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz

Mesaj alanı gereksiz geniş

Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Mesaj alanı gereksiz geniş konusu , yazılan mesajlar 1-2 satır olunca altında oldukça fazla boşluk kalıyor. Bu hem hoş değil hem de sayfanın çok aşağıya sarkmasına ve kopuk bir düzen oluşturmasına sebebiyet veriyor....

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 06-25-2008, 11:40   #1
o bir Paylasımcı

Tesekkür etti: 69
60 Mesajına 88 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 16 alper isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Mesaj alanı gereksiz geniş

yazılan mesajlar 1-2 satır olunca altında oldukça fazla boşluk kalıyor. Bu hem hoş değil hem de sayfanın çok aşağıya sarkmasına ve kopuk bir düzen oluşturmasına sebebiyet veriyor.
alper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 11:43   #2
o bir Paylasımcı

durun! geç oldu ama sebebini anladım. Bunun sebebi sağdaki avatarın altındaki profil bilgileri...

paylaşım ve çubuk grafikler alanı oldukça genişletmiş. Onlar bence profilin içine konulmalı. Öneri öneridir ben diyeyim kararı siz verin

Konu alper tarafından (06-25-2008 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-25-2008, 12:23   #3
o bir Paylasımcı

Tesekkür etti: 14
34 Mesajına 44 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 11 Esmaaa isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Katılıyorum sana. Sürekli sayfa değiştireceğimize üyenin bilgilerini görmemeyi tercih ederim. Zaten nadir bakıyorum, sayfasına girer bakarım bakmak istediğimde.
Esmaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Esmaaa adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
alper (06-25-2008)
Alt 06-25-2008, 12:58   #4
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Ben tam anlamadim onun icin anlayabildigim kadariyla aciklama yapayim alper kardesim

Simdi mesaj alani genis demissiniz sonrada sagdaki avatardaki profil bilgilerinden kaynaklaniyor demissiniz

Buraya kadar benim cikarttigim sitedeki yazi alaninin genisligi degil yüksekligi , digeri ise sagdaki avatar degilde soldaki avatarlarin altindaki bilgiler.

Simdi vbulletin sisteminin iki tür kullanim özelligi var biri avatar in bu sekilde yani postbit legacy de dikey sekilde durmasi, ikinciside postbitde avatar ve profil bilgilerinin yatay sekilde durmasi.

Yatay sekilde durursa dediginiz gibi yazilan yazida bosluk olmaz ama bu seferde avatarlar cok kücülür ve vbulletin scriptininde en cok kullanilan seklide budur ve bence güzelde cünkü sizin imzalariniz yok bizim imzalarimiz yani siganürlerimiz oldugundan prb olmuyor aksine karmakarisik yazi ile dolu bir sayfa göstermiyor bosluklar ile rahatlatiyor ilk defa böyle birsey isteyenide gördüm

alptraum isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
alper (06-25-2008)
Alt 06-25-2008, 13:21   #5
o bir Paylasımcı

Tesekkür etti: 14
34 Mesajına 44 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 11 Esmaaa isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Demek istediği profil bilgilerinin yanda yada üstte olması değil olmaması. Avatarın altında her mesajda görünmesi yerine profil bilgilerinin kişinin kendi özel profiline girildiği zaman görülmesi.
Esmaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Esmaaa adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
alper (06-25-2008)
Alt 06-25-2008, 17:59   #6
o bir Paylasımcı

Alıntı:
Esmaaa´isimli üyeden Alıntı
Demek istediği profil bilgilerinin yanda yada üstte olması değil olmaması. Avatarın altında her mesajda görünmesi yerine profil bilgilerinin kişinin kendi özel profiline girildiği zaman görülmesi.
Aynen böyle demek istiyorum

@Alptraum
Evet, genişlikten kastım yüksekliği idi. Sizin nasıl hoşunuza gidiyrosa kabulümdür. ama aşağılara inmek için fare tekerleğini deli gibi çevirmekten ve mesajlar arasındaki kopukluktan dolayı bana hoş gelmedi. Fikir fikirdir. Kabul olsa da olmasa da biz diyelim, olan yine olsun

Aslında ben profil ayarlarımdan imzaları görmemeyi işaretledim. Bunun sebebi hem sayfaların geç açılması, hem kota yemesi, hem de imzayı oldukça abartan arkadaşların benim gözümde kalabalık yapıp görüntü kirliği yapmasıdır. O tabi ayrı konu. Profilde bir seçenek daha olsa da avatar harici bilgileri görmesem
Alt 06-25-2008, 18:07   #7
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Alıntı:
alper´isimli üyeden Alıntı
Aynen böyle demek istiyorum

@Alptraum
Evet, genişlikten kastım yüksekliği idi. Sizin nasıl hoşunuza gidiyrosa kabulümdür. ama aşağılara inmek için fare tekerleğini deli gibi çevirmekten ve mesajlar arasındaki kopukluktan dolayı bana hoş gelmedi. Fikir fikirdir. Kabul olsa da olmasa da biz diyelim, olan yine olsun

Aslında ben profil ayarlarımdan imzaları görmemeyi işaretledim. Bunun sebebi hem sayfaların geç açılması, hem kota yemesi, hem de imzayı oldukça abartan arkadaşların benim gözümde kalabalık yapıp görüntü kirliği yapmasıdır. O tabi ayrı konu. Profilde bir seçenek daha olsa da avatar harici bilgileri görmesem
Bakayim üstadim eger varsa böyle bir yapabilecegimiz özellik koyariz insallah
alptraum isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
alper (06-25-2008)

Bookmarks

Tags
mesaj, alan, gereksiz, geni

Seçenekler
Stil