Rapidsiz Filmler icinde The Life Before Her Eyes 2007 DvdRip 300 mb Mkv NO RAPİD Tr Altyazı konusu , Tür : Dram / Gerilim Yönetmen : Vadim Perelman Senaryo : Emil Stern, Laura Kasischke (Kitap) Yapımcı : Marc Butan Görüntü Yönetmeni : Pawel Edelman Müzik : James Horner Oyuncular ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 7
48 Mesajına 75 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tür : Dram / Gerilim Yönetmen : Vadim Perelman Senaryo : Emil Stern, Laura Kasischke (Kitap) Yapımcı : Marc Butan Görüntü Yönetmeni : Pawel Edelman Müzik : James Horner Oyuncular : Uma Thurman, Sherman Alpert, Evan Rachel Wood, Eva Amurri, Jessica Carlson IMDB : Altyazı içindedir Part 1 Part 2 İyi SeyirleR
__________________ PAYLAŞIMLARIMDA BULUNAN GÖRÜNTÜ CAPSLERİNİ BEN HAZIRLIYORUM AYNI FİLME AİTTİR ALINTI DEĞİLDİR. TÜRK İSEN ÖVÜN GURUR DUY DEĞİL İSEN İTİAT ET HARCANAN EMEĞE BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 371
170 Mesajına 255 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Aynı şekilde burdada sorun var
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 7
48 Mesajına 75 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |||||||||||||||||||||||
| | |