MUHAKEME.NET FORUMU

Forum içi Arama

Gelişmiş Arama

Üye Girisi

Remember Me? Not registered? | Forgot Password

Kürtce ilahi dünya fani

Görüntülü Ilahi ve Ezgiler icinde Kürtce ilahi dünya fani konusu , Aramizda kürtce bilen arkadaslar varsa bu ilahiyi türkceye cevirirlerse cok güzel olur Turkish LINK...

Connect with Facebook
Alt 10-05-2008, 20:00   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1
Kürtce ilahi dünya fani

• Aramizda kürtce bilen arkadaslar varsa bu ilahiyi türkceye cevirirlerse cok güzel olur
  • Turkish
alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 20:14   #2
Bu ilahiyi bir sene önce youtube'da izledim.Adam ilahiyi söylüyor,ağaçların arasında 3 kişi halay çekiyor...
Şimdi kalkıp ilahi diye hoşgörüyoruz.Sonra Seyfullah diye bir ilahici var,oğlunun düğününde ilahi söylüyor ve herkes halay çekiyor...
Ama yok yok birşey olmaz,çünkü bu ilahi...
safinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 20:20   #3
Ben cok cesit zikir gördüm o yüzden dolayi bilmiyorum inanki
Alt 10-05-2008, 20:23   #4
Hayır,bir şarkı eklesen hemen kişiye cehenemlik muamelesi yapılıyor ama hiç düşünüyorlar mı ,eğer islamda bir kaide varsa müzikle ilgili bu ilahilerin çoğu öyle...
Başka yerlerde burdaki tartışmaları görüp,emen anket açıyor kendilerini aklamak için,kendi açtıkları eski konuları unuttular galiba...
safinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 20:29   #5
Simdi anladim ne demek istedigini.

Dedigim gibi bizim gizlimiz saklmiz yok. Biz kendimizi cevremizdekileri kandirmiyoruz en azindan. Belli yere kadar bunun SINIRI vardir illaki ama o SINIR zaman ve gidisatta durumun ahengine göre degisir. kesinlik belirten hususlar degildir. Bugün Imam-i gazalinin yorumunda herkesin dinleme ve uygulayis tarzina göre diyor. En azindan bosver cold kardesim kolayi soguk icin derdi bende kulaklikla dinleyin diyeyim

Tags
dunya, fani, ilahi, kurtce

Thread Tags
kürce ilahiler kürce ilahi kürtce ilahiler kürce ilhiler ilahi kurce kürceilahiler ilahiler kürce kurtce ilahi kurtce ilahileri kurce illahiler kürceilahi ilahikurce illahinet en guzel kurtce ilahiler dünyanin en güzel ilahileri

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.muhakeme.net/kurtce-ilahi-dunya-fani-t10680.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Vbadvanced modülü template cache - vBTube.com - Official Website This thread Pingback 10-05-2008 20:23