| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Kiwi Yerde Yetişir Yoksa Ağacında Mı? konusu , İNTERNETTE RESMİNİ GÖRMEYENE KADAR HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM KİWİ NASIL NEREDE YETİŞİR DİYE.SONUÇTA YAĞMUR ORMANLARINDA BÜYÜMEDİK DEĞİL Mİ....
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 110 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Kiwi Yerde Yetişir Yoksa Ağacında Mı? İNTERNETTE RESMİNİ GÖRMEYENE KADAR HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM KİWİ NASIL NEREDE YETİŞİR DİYE.SONUÇTA YAĞMUR ORMANLARINDA BÜYÜMEDİK DEĞİL Mİ. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 784
540 Mesajına 814 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öğrenmiş oldunuz.Keşke birde karpuza baksaydınız(şaka tabi) ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 33
18 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() | gerçekten ilginçmiş tipine baksan yerde yetişir dersin ama ağacı varmış mübareğin (gerçi buağaçtan çok sarmaşığı andırıyo ya) |
| | |
| | #4 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 110 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bir Bilgi Daha Vereyim. Kiwinin Oluşması Için Sadece Bir Fidana Gerekmiyormuş. Aynı Fidanın Hem Dişisi Hem De Erkeği Olması Gerekiyormuş. Bunlar Sarmaşık Gibi Birbirlerine Sarılıyormuş. Daha Sonra Meyvesini Veriyorlarmış. Bu Bakımdan Da çok Ilginç Buldum. |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 105
99 Mesajına 146 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Aslinda bir cok meyve yalniz meyvesini vermez.Hatta kendi bahcemizdeki Armut yillarca vermemistide bir amcanin tavsiyesiyle bir kac kök daha ekilinceki ikinci senesine meyvesi oldukca bol olmustu ama Armut agaclari bir birine sarilmiyorlar onlar yalniz geciriyor hayatlarini ayni"Seni uzaktan sevmek Aslarin en güzeli"gibi... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 18
Tesekkür etti: 26
2 Mesajına 2 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | emeğine sağlıkk bende bilmiodum nerde yetiştiğini bölelikle öğrenmiş oldum |
| | |
| | #7 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | evet ya öğrenmiş olduk aydınlandık:D |
| | |
| | #8 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Agacta yetisiyor bu meyve. Tesekkürler en azidnan biri dedigi zaman gercektenmi sorusunu sormayi okudugumuzu hatta gördügümüzü söyleriz ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| agac, ağacında, kiwi, yagmur ormanlari, yer, yerde, yetişir, yoksa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |