Güzel Sanatlar , Mûsikî,El sanatlari icinde Kına..Hınne..Henna.. konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 411
192 Mesajına 320 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() | Kına..Hınne..Henna..
__________________ Ne kadar tenha yerde bulunursan bulun kötülük yaparken seni hiç kimsenin görmedigini düsünme. Kimsenin görmedigi yerde seni gören, kimsenin duymadigi yerde seni duyan vardir.. Hazreti Ali (k.v.) ![]() |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 784
540 Mesajına 814 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birinci ve ikinci resimdeki figürleri çok beğendim.Acaba nasıl yapıyorlar? |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]() Sanirim en güzeli en abartisizi bu
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | N u M a N (02-15-2008) |
| | #4 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,029 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi elleri anladımda bu ayaklardaki ne öyle yaa ![]()
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tesekkür etti: 28
54 Mesajına 106 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() | Hadi kına neyse henna hinne neymiş? |
| | |
| | #6 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 37
60 Mesajına 99 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | elinize sağlık güzel paylaşım.benim de çok hoşuma gidiyor bu ele resim gibi işlenen kınalar.ama bana biraz fazla abartılı geldi. yinede çok güzel .. |
| | |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 28
Tesekkür etti: 0
12 Mesajına 18 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | Çok güzel olmuş teşekkürler emeğe saygı.... |
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 158
136 Mesajına 212 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık ayaktakiler hariç diğerleri güzel olmuş ![]()
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. | |||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kina, kina hinne henna |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |