| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Kafkas Dansı konusu , ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | bayılıyorum şu kafkas dansına çok asil emeğine sağlık kendi çalışmanız sanırım![]()
__________________ ![]() |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | byRuha (09-25-2008) |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür etti: 31
11 Mesajına 30 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | At'ın Ön ayaklarının altına Bakın Ne Yaziyor ![]() |
| | |
| | #4 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,271
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Güzel bir resim olmus Eline saglik
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | byRuha (09-26-2008) |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: |
devamını bekliyoruz... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | byRuha (09-26-2008) |
| | #6 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 28
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | Çeçenlerin de Lezginka diye bir dansı vardı ona çok benziyor ,yoksa o mu :D Allah razı olsun ...
__________________ •●●HiLaLNuRu●●• Kıl beni ey namaz! İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme. Kıl beni ey namaz! Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz! İnsan kıl beni! Doğru kıl! Duru kıl! Diri kıl beni! İnsan kıl bu bedeni..! ![]() คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг... |
| | |
| HiLaLNuRu adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | byRuha (09-26-2008) |
| | #7 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür etti: 31
11 Mesajına 30 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bilmiyorum İnan ki, Şu Dansları GÖrünce Aklıma Kafkasya Gelir. Ama Hangisine Ait Bilemiyorum. çeçenler Var Adigeliler var Ve daha bilmediğimiz Irk'tan İnsanlar'da Mensub. Ama Genel Olarak Kafkasya'yı Yansıtıyor Bu Dans. İlginiz İÇin Teşekkür Ederim.. |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 573
288 Mesajına 433 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Asil bir Irkin dansi bile en az bu kadar Asil olabilir...
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| byruha, cecenistan, dans, dansı, kafkas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |