| Yurt dısında egitim ve deneyimleriniz Yurt disinda okumak isteyenler, yurt disinda ögrenim görenler burada tecrübelerimizi paylasabilir,bilmediklerimizi sorabiliriz |
Yurt dısında egitim ve deneyimleriniz icinde JUWA Öğrenciler için Kamp Düzenliyor konusu , Avusturya Gençlik Federasyonu, (JUWA) Ortaögretim öğrencileri için kamp düzenliyor. Ostern Ferien de ki tatili değerlendirmek amacıyla düzenlenen bu kamp 21-22-23-24 mart tarihleri arasında Steiermark ta yapılacak. Ortaöğretim cağındaki gençlerin okullarında ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,140
460 Mesajına 619 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | JUWA Öğrenciler için Kamp Düzenliyor Avusturya Gençlik Federasyonu, (JUWA) Ortaögretim öğrencileri için kamp düzenliyor. Ostern Ferien de ki tatili değerlendirmek amacıyla düzenlenen bu kamp 21-22-23-24 mart tarihleri arasında Steiermark ta yapılacak. Ortaöğretim cağındaki gençlerin okullarında daha başarılı olmaları için, doping ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla 4 gün süre ile ortaöğrenim kampının düzenleneceği açıklandı. Daha geniş bilgi ve irtibat için |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| juwa, renciler, icin, kamp, dzenliyor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |