Joomla icinde Joomla 1.0.13 Türkce dil dosyasi konusu , Kurulum için indirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı açın ve içinden çıkan 3 dosyayı, herhangi bir ftp programı aracılığı ile sitenizin 'language' klasörü içine kopyalayın. Türkçeleşmenin aktifleşmesi için::: Yönetim Paneli (Control Panel) > ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,271
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Joomla 1.0.13 Türkce dil dosyasi Kurulum için indirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı açın ve içinden çıkan 3 dosyayı, herhangi bir ftp programı aracılığı ile sitenizin 'language' klasörü içine kopyalayın. Türkçeleşmenin aktifleşmesi için::: Yönetim Paneli (Control Panel) > Genel Ayarlar (Global Configuration) > Lokal (Locale)'de Dil (Language) : turkish, Şehir Yereli (Country Locale) : turkish olarak ayarlayın. * Bu eklenti, Yönetim Panelinizi Türkçeleştirmez. |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kardeş çok teşekkür edrm ellerine sağlık |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,271
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bizde tesekkür ederiz yararli olabildiysek ne mutlu ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| joomla, 1013, turkce, dil, dosyasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |