קרקס - פוליתאיזם - של אי.טי. מה שמשותף באללה?Muhakeme.net - פוליתאיזם הקרקס - - מהו אלוהים כדי להיות משותף?
Rab'bimiz ידי מענקים אלוהים לא יהיה פשע אחד עם אללה הוא פוליתאיזם (הקרקס /), את הנושא של הדת הנושא החשוב ביותר ולכן הוא הטוב ביותר שאנחנו יודעים, לרוב לא ניתן להתעלם, כל הזמן על סדר היום צריך לשמור על זה בעיה. גם אם חיינו צריכים אללה אם הוא לא נפוץ, מצב זה יגרום הכול שווה מה שעשינו היא פשע, כי הם מקשרים עם אללה verse''that''those אשר אינם מצליחים לבטא את מה שהם עושים.
אז הוא חייב להיפטר פירור, אפילו הקטנה ביותר.
4-Nisa-48:''אללה לא יסלח כי השותפים להיות. זה בחוץ, שרצה תרומות. אם שותפים לאללה, העלילה היתה אכן חטא גדול.''
6-Enam-88:''זוהי הנחיה של אלוהים; משרתים את מי הוא לא ידריך אותה. האם הם נפוצים, והם כולם עושים, כמובן, היה הרוס מטעמם.''
* בעיות עם אלוהים, כדי לפצות על שקרים על הדת (הקדושה, חטא, dindışılıklar, טאבו, וכו '.)
10-Dolphin-59, 60:''תגיד:''אללה שלח אל לך, אתה עושה קצת חראם ו חלאל מחיה לך את החדשות? היית אומר? " תגיד: "אללה התיר לכם, או, אם אתה דיבה ולשכב על אללה / אלוהים היה להמציא שקר על הבעיות?" אלוהים / "מי שוכב על עניינים של השערה הוא יום הדין? הרי אללה הוא מלא אנשים נגד השלב גדולים, אבל רובם הם כפויי טובה.''
10-Dolphin-68, 69.70:''הוא היה בן אמר, "אני הוא (היא) הוא גדול, הוא צריך דבר. אם יש בגן העדן עלי אדמות שייך לו. אין כל ראיה לכך לבד. אללה, אתה לא יודע מה אתה אומר? " / ואומר: "אלוהים לשגשג בנושאים האלה לא משקרים. / (מבחינתם) ברחבי העולם, מצרך (שם). היא חזרה אחרי אותנו, ואז להתכחש להם עונש חמור בגלל taddıracağız sapış.''
Nahl-16-116: שפה''של אפיון זה שקר חראם חלאל כדי לא לומר את זה. אלוהים היה בעיות כי הם שקר. הרי אלוהים לא תפרח מי לשכב על הסוגיות.''
61-Saff-7:''
אסלאםבמקרה של שיחה, אלוהים, אשר אינה נכונה יותר מאשר אלה שמשקרים על הבעיות? אללה לא מדריך לאנשים צודק.''
6-Enam-21, 22,23,24:''אלוהים מאשר על בעיות השקר, או להכחיש את סימני נכון יותר הוא מי? צודק לא יהיה לשגשג ללא ספק. / הם יאספו את כל היום, ואז הוא יגיד לאלה השותפים כי: "איפה (זה משהו) אני חושב שזה גם הנפוצים?" / (זה) הם: "חי אללה Rab'bimiz שאנחנו לא של עובדי אלילים אומרים: לא צריך ניסיון של אחרים. / תראו איך הם שקר נגד עצמם, והם גם אם הם הפסידו או התרחק מהם.''
* סוגיות הקשורות אלוהים הוא מזלזל בהתנהגותו (הכחשה, לעג, עלבון, ציניות, חיכוך, תוך התעלמות הדיון, לא הקשיב, akletmeme, וכו '.)
6-Enam-5:''הוא בא זכויות, הם הכחישו את זה, אבל הם לוקחים את השדה הסמוך להם חדשות.''
6-Enam-25, 26.27:''אותם (עם אללה, מי שוכב על בעיות - edenler-6/21 המשותף, 22.23), מי מקשיב לך, אבל אנחנו מבינים אותו ולהבין (כמו מכשולים) על הרצפה לב אנחנו עושים מחצלות הרצפה ועל משקל באוזניו. אף על פי מסמך שעליו הם כנראה עדיין לא מאמין לו. אז מי הם להכחיש זאת, אני בא להיכנס לדיונים איתך כמו "זה לא יותר מאשר קודמיהם המציא" הם אומרים. / שניהם לעצמם להפריע לו לברוח. רק הרס עצמי שלהם הם לא עושים עוד אחד אבל הם לא מודעים. / היית רק לראות אם הם עומדים על האש, אומר: "אני מאחל (לעולם שוב) אם חזרנו, מאמינים באלוהים אם אנחנו werent להתכחש שלטים''
6-Enam-39:''אנחנו מכחישים את החושך בפסוקים שלנו הם חירשים, הם מטומטמים. ואז הפתיעה אותו שולל מהם צוואות אללה, צוואות כמה שהופך אותו על דרך הישר.''
23-Muminun-23, 24,25,26:''אכן, אנו נוח לאנשים שלו (כשליחים) נשלחו. אז שאנשים שלו אמר: "הו האנשים שלי הפולחן אללה. אין לך אלהים אחרים חוץ ממנו, אתה עדיין לא מפחד? / זה היה על השבט המוביל להאמין לומר: "זה אינו אלא בן תמותה כמוך מי אתה. אנחנו רוצים להגיע עם היד על העליונה מעל. אם אללה (לטענתם) היתה ביטוי, היה זה דווקא מלאכים. ההיסטוריה של אבותינו לא שמענו אותה / "זה טירוף כשלעצמו אינו אלא אדם, לראות אותו לזמן מה." / 'Rab'bim "הוא (נח). כדי למנוע ממני כסף כדי לעזור לי "
67 נכס-8, 9.10:''כעס הוא כמעט להתפוצץ האלימות להתפורר. כל קבוצה הושלך השומר ישאל אותם: "לא באנו מנוף?" / הם "כן," הם אומרים. "אנחנו באמת בא גירוי. אבל אנחנו נדחו, ו: "הוא לא להוריד שום דבר, יש לך רק גדול מדי סטייה הם פיתוי". / ואני אומר: "אם היינו הקשיב, או אם היינו akletmiş, אש בוערת זה לא יהיה בין אנשים".
54 קמר-9: "הוא גם הכחיש את בני נח היה לפני, כך אנו משתמשים (נח) סתרו ו u" הוא משוגע ", אמרו. הוא הושם תחת לחץ ולא לחסום.''
קמר-54-23, 24,25,26:''Thamud (אנשים) דחה את האזהרות. / הם אמרו: "אחד מאיתנו יצייתו תמותה? במצב זה באמת קורה, אנחנו טובלים הסטייה והטירוף. / Dhikr (התגלות) כבר יצא לנו לעשות את זה? לא, ממש שיקר, הוא עצמו, כמו ילדה מפונקת "/ הם שמשקרים מדי של מחר, יודעת זחוח וללמוד מפונק''
40 המאמינים-4, 5:''הוא אמר בני נח הכחיש לפני ואחרי אותם (יותר מדי) כת גם. כל אומה שליח משלו (להשתיק) ניסה לכבוש. הזכות לבטל את זה,
אמונות תפלותהם היו בסיס הכניסה להילחם. ראיתי את לתפוס. כיצד להעניש אותי עכשיו זה?''
* אללה הוא להתאים למישהו אחר של קדושה (אנושי קדוש טבעיים, אשר אינם נגישים, לא נחקר, מנודה, לא ביקורת, לא הרשות השופטת, שאינו טועה, ייחודי, חסר תקדים, כמו גם מוסברים ובלתי מוסברים):
6-Enam-71:''תגיד: "אין לנו את התועלת ואת הנזק על דברים אחרים של אלוהים אני tapalı? הוא הדריך אותנו לאחור לאחר שהם עזבו תמה על הרצפה הפיתויים של השטן, או החברים שלהם "באים אלינו את הנתיב הנכון" הוא היה קורא לעצמו בחזרה על עקבים שלנו כמו שאף אחד לא חזרה? " תגיד: "אין ספק הנתיב בפועל הוא הנתיב של אללה. Rab'bine העולמות, ואנחנו (עצמנו) להיות delivered''commanded.
7-Araf-190, 191.192.193.194.195.196.197.198:''אבל הוא (אלוהים), צדיקים להם (ילד), כאשר נתון, ניתנה להם על דברים החלו לבצע יריבים. אלוהים להיות בן הזוג שלהם, הם גדולים. / צור משלו שלך אם עמד, אין אפשרות ליצור כל דבר שהם משהו לקשר? / אבל (כוחות משותפים לאובייקטים שלהם) כדי לעזור במה שהם יכולים להרשות לעצמם לעזור מה הנשמות שלהם. / אם אתה קורא להם הדרכה, אתה לא בכושר. אם אתה או נגדך גם אם להפסיק לקרוא אותן מילים (היחס) הוא אחד. / אלה שאתה הפולחן מלבד אללה הם משרתים כמו. אם אתה דובר אמת, או שאתה סתם קוראים להם הם עשויים להיות icabet. / האם יש להם רגליים ללכת? יש נשק או בידיים? או עיניים לראות שם? אם יש לך אוזניים לשמוע? תגיד: "שותפים הם אלה שאתה קורא, אז פריסת (מלכודת) קבע את עיניו לי לפתוח אפילו לעשות" / "אין ספק הורי, גיליתי את הספר הוא אלוהים הוא, הצדיק את ההגנה (אפוטרופסות) לעשות. / שיעזור לך לממן את האחרים לא יכול להתפלל, הם גם. / אם אתה קורא את הדרך הנכונה אם אתה לא שומע אותם. הם יסתכלו עליך, אבל הם רואים אפילו לא רואה. ''
11-HUD-106, 107:''אלה הם חסרי מזל האש, להם שם (בקהיר כאבים) נושמים. / הם בשפה Rab'binin, מלבד השמים ולאחר מכן בהדרגה להתקיים, יישאר שם לנצח. כי אלוהים עושה מה שהוא באמת הוא אחד.''
Zumer עד 39 38:''אכן להם: "מי ברא את השמים ואת הארץ?" אם היית שואל, כמובן, "אללה יגידו. תגיד: "ראית את ההודעה; אלה הפולחן מלבד אללה, אם אללה ירצה להזיק לי אם הוא יכול להסיר את הנזק? או אם אתה רוצה לתת לי רחמים, לא ברחמיו להיות מסוגל למנוע? " תגיד: "אללה הוא מספיק לי. מי יהיה שמו את מבטחם צריך את אמונם בו''
21-Enbiya-21, 22,23,24,25,26:''או שהם רואים בו את האלים אם הם עושים חלק (המתים) יהיו קם לתחייה? / אם שניכם (את השמים ואת הארץ) האלים לצד אללה היה, כמובן, ושניהם פרצו משם. כס האל הוא נעלה מעל מה שהם תיאר. / הוא (אללה), הם לא שואלים, אבל הם יהיו שאלות.''/ או לגרום לו יש לך אלהים אחרים? תגיד: "הוכחה חותכת שלך (בורהאן) להביא. מי כאן איתי, dhikr (ספר) לבין משהו dhikr. " לא, רובם לא יודעים הנכון, כך להסתובב. / שנשלחו לא לפניך כל vahyetmiş כי היא לא להקשיב לו: "אין אלוהות חוץ ממני, כל כך סוגדים לי". אלוהים אדירים / "(אללה) היה בן אמר," אני O (מ yakıştırma) הוא הנשגב. לא, הם (מלאכים) הם משרתים ראויים לטיפול.''
* השבח לאללה כל זה:
2-Baqarah-165:''אנשים אחרים מאשר בני זוג "אללה שותפים" אלה כי הם (אותם), אוהב את אלוהים כאהבה. האהבה של מי שמאמין באלוהים הוא חזק. זה בסדר, עושי, כאשר הם יעברו את העונש, בטח עם כל הכוחות של האל וכי כל רצונו של אלוהים הוא עונש חמור באמת, אם הם ידעו.''
Zumer-39-2, 3:''כמובן שאני שהורדת על הספר הזה, כך שאתה הפולחן אללה, עושה דת טהורה רק לו. / חדשות בין טהור (טהור) שבה הדת היא למען אללה בלבד. אלה הורים אחרים ללמוד ממנו (יאמר): "קראנו להם 'em אותנו קרוב יותר לאלוהים שאנחנו סוגדים" אללה שונים בינם לבין עצמם על איך הם ישפטו דברים. אללה הוא אכן שקרן, מי שאינו מדריך הכופרים.''
(7-Araf-190, 191,192,193,194,195,196,197,198)
* אללה הוא לא אחר מאשר איכויות האלוהי מתאים (tambilen הכל, tamgören, הוא עושה את השאלה היא לא טעות, לא לשכוח, בליבנו מה הוא ומה הוא לא ידע, ייחודי, מיוחד, וכן הלאה. תכונות שייך לאללה):
6-Enam-59:''המפתחות הנעלמת בתוך מעילו, נראה, שאף אחד אחר לא מכיר אותו. ביבשה בים, כל מה שהוא יודע. אפילו בלי לדעת כי עלה תיפול, אחד בחשכת האדמה, לא להיות כל יבשה ורטובה מבחוץ (והכל) הוא ספר ברור.''
7-Araf-188:''תגיד: 'אללה, מלבד התועלת שלי נזק (דבר) שאין להם. אם אתה יכול לדעת את נראית, ואני משמש כדי לוודא שאין עלייה מן הרשעים לא לגעת. אני מאמין החדשות הטובות ואת וורנר לקהילה כי אני לא מישהו מן המשדר.''
11-HUD-31:''אני לא אומר לך אוצרות של אללה, וכן, אני לא יודע הסמוי. אני לא אומרת שאני מלאך ועיניים של נחיתות לא רואה טוב מה אלוהים לא אמר בדיוק. אללה יודע הכי טוב מה הוא בנשמה. במקרה זה (אם אני עושה את ההיפך) אכזרית באמת מכן.''
Fatır-35-40:''תגיד: 'אתה הפולחן מלבד אללה ראית את בן זוגך? תגיד לי, מה שיצרת מן הקרקע? האם יש להם שותפות או בגן עדן? עטפנו אותם בספר הם לא נותנים את זה (כי) הם באופן ברור על מסמך? לא רע, עושי מבטיח זה אתה לא להטעות אף אחד.''