MUHAKEME.NET FORUMU

Forum içi Arama

Gelişmiş Arama

Üye Girisi

Beni hatirla Üye degilmisiniz? | Sifremi unuttum

Register
Welcome

İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba!

Kitap Tanitimi icinde İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba! konusu ; Yeni üyeyim ve hemen çok beğendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. Bilgi Yayınevi'nden çıkan "isa'nın sırrı" kitabını mutlaka okuyun derim. Muhakeme.net - ...

MUHAKEME.NET FORUMU > Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia > Kitap Tanitimi » İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba!
Connect with Facebook
Anketimiz: PİRİ REİS MASON MUYDU?
EVET, NEDEN OLMASIN? 1 25.00%
HAYIR OLAMAZ! 1 25.00%
HARİTASINA BAKMAK LAZIM. 1 25.00%
EVRİM'İ ORTAYA ATMIŞSA DARWİN YIKILIR! 1 25.00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Published by AMES
06-20-2009
Thumbs up İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba!

Yeni üyeyim ve hemen çok beğendiğim birşeyi paylaşmak istiyorum. Bilgi Yayınevi'nden çıkan "isa'nın sırrı" kitabını mutlaka okuyun derim.
Muhakeme.net - İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba!
Deli birşey. Acayip heyecanlı ve şoke ediyor!

Türkiye'yi öven bir yabancı yazar olmasına şaşırdığınız gibi Piri Reis'in Evrimi herkesten önce koyduğunu, eşcinselliği herşeyi yazmış. Helal olsun diyorum da başka birşey demiyorum!

İddia ediyorum inanılmaz şaşıracaksınız. Dan Brown haletmiş diyeceksiniz.

Şok şok şok üstüne. Hemen okuyun. Okudukça da yine konuşalım.

Selamlar
Kitap tanitimlari Tools
Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Hızlı Cevap
Alt 07-04-2009, 15:29   #1
--->: İSA'NIN SIRRI-CHOR ÇILGIN BİRŞEY bomba!

selamlar ames lakin bu tür kitap veye bilgiler bizim kültürümüzü derinden yaralamaya ve parçalamaya çalışmışmışlardır.bu tip bilgileri daha çok çılgın demeyelimde üzücü bir olay olarak yorumlayalım lütfen biraz daha duyarlı olalım
dadaş25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap

Comment

Konu Etiketleri
isanin sirri , isa nin sirri , chor kimdir , piri reis mason mu , isanin sirri chor yazari , isanin sirri adli kitap , cilgin isa facebook , chor kimdir hayati isa , cilgin birsey , yazar chor , cilgin isa , isanin sirri kitabi , chor yazdigi kitaplar , chor isa nin sirri , isanin gercek sirri ,

Tags
bomba, bİrŞey, cilgin, sirrichor, İsanin

Hızlı Cevap
Random Question

Mesajınız:
Seçenekler

Kitap tanitimlari Tools
Stil