| Almanca Filmler Deutsche Filme Tamamı Rapidsiz ve Kendi Uploadlarımızdır (NoRapid) |
Almanca Filmler icinde I Am Legend 2007 (KINO) [Upshare] Deutsch +Türkçe Altyazı konusu , Konusu Ein außer Kontrolle geratenes Virus verwandelt die Menschheit in blutdürstige Vampire. Nur der frühere Militärwissenschaftler Robert Neville scheint gegen das Virus immun zu sein und so findet er sich ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 709
565 Mesajına 1,028 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Konusu Ein außer Kontrolle geratenes Virus verwandelt die Menschheit in blutdürstige Vampire. Nur der frühere Militärwissenschaftler Robert Neville scheint gegen das Virus immun zu sein und so findet er sich bald als scheinbar einzig verbliebener Mensch in Manhattan wieder. Nachdem die Suche und die Kontaktaufnahme mit weiteren Überlebenden fehlschlägt, versucht er mit Hilfe seines eigenen Blutes ein Gegenmittel zu entwickeln. Doch die nur im Dunkeln überlebensfähigen Vampire denken nicht daran sich heilen zu lassen, sondern trachten nach seinem Leben. Ses ve Görüntü Kalitesi Video: XVID 672x288 23.98fps 786Kbps Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 124Kbps Örnek Ekran Görüntüleri ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi uploadımdır.. Film dili Almancadır... Şifresizdir...
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() Konu •●FühreR●• tarafından (02-10-2008 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,587 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Vay vay eline saglik masallah hadi hayirli olsun almancalarimizda
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 709
565 Mesajına 1,028 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | inş kardeşim bende yarın sabah açacaktım bu konuyu ama sabredemedim hem saat 3 olmuş daha uykumda yok hemen upload ediyimde alptraum izlesin dedim (: |
| | |
| | #6 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | alptraum 3 part tı da mı indireceğiz yardım edersen sevinirim |
| | |
| | #8 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 39
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() Ruh Hali: | Türkce altyazida sorun var malesef :( |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| legend, 2007, kino, upshare, deutsch, turkce, altyazi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |