| Konu Dışı Forumda kategorisini bulamadiginiz konulari buraya yazabilirsiniz |
Konu Dışı icinde HELP!!!!! Biri Bana yardım edebilirmi??????? konusu , Arkadaşlar bana bu kodları nasıl kullanabileceğimi birileri anlatabilirmi. Hangisinin tam olarak neye yaradığını bilemiyorum ve nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Lütfen yardımm...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 371
177 Mesajına 270 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Arkadaşlar bana bu kodları nasıl kullanabileceğimi birileri anlatabilirmi. Hangisinin tam olarak neye yaradığını bilemiyorum ve nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Lütfen yardımm
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #2 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,271
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hangi kodlari?
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| help_____, biri, bana, yardm, edebilirmi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |