| Konu Dışı Forumda kategorisini bulamadiginiz konulari buraya yazabilirsiniz |
Konu Dışı icinde Hayat bu kadar kolay olsa konusu , * Sabah jimnastigimizi yapmak için "Çalistir" komutuna tiklamak yetse... * Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek... * "EKLE/KALDIR"a girerek görmek ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 159
141 Mesajına 229 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | * Sabah jimnastigimizi yapmak için "Çalistir" komutuna tiklamak yetse... * Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek... * "EKLE/KALDIR"a girerek görmek istedigimiz herkesi hayatimiza dahil etsek, sevmedigimiz insanlari sonsuza kadar hayatimizdan çikarabilsek... * Kafamizda binbir gürültü ugultu bizi allak bullak ettiginde hoparlörlerimizi kapatabilsek... * Görünüsümüzde degisiklik yapmak istedigimiz zaman,"Görünüm Ayarlari"ndan istedigimiz renkleri, inceligi,büyüklügü, uzunlugu seçebilsek... * Esyalarimizi kaybettigimizde "BUL" komutuna tiklayarak evin her tarafini arayiversek.. * Ev isleri için de bir tiklamayla "YARDIM"a ulasabilsek.. . * Sigorta yaptirmaya ihtiyacimiz olmasa, kendi kendimizin Backup'ini alabilsek ve yaralandigimizda hasar gören yerlerimizi yenileyebilsek... ![]()
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | oooo süper olurdu öziş hayatım.. malesef acı gerçekler var..hayalle nereye kadar dimi
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,271
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Enteresan olurmus ilk üc paragraf. Kulaga hos gibi geliyor ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hayat, kadar, kolay, olsa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |