| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde gül kokulu ramazanın son günlerinde konusu , selamun aleyküm... hoşgelmişim......
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: KaDeRiSTaN
Tesekkür etti: 1,016
573 Mesajına 1,078 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | gül kokulu ramazanın son günlerinde selamun aleyküm... hoşgelmişim... |
| | |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | demek ki misafirliğim çıkmış :( beyza, safinaz kisme yok mi?...hoşgelin buyruunn |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | canım olmazmıyız farketmemişizdir safinazda daha görmemiştir..tüm kalbimizle yeniden hoşgeldin forumumuza renk kattın ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | BeKKe (09-24-2008) |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
645 Mesajına 1,116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]() bu papatyalarda haticetüle ![]() |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | CANIM kardeşim saol...çok teşekkür ederim...ben sığdıramadığım kadar güller sunarım ..kalbii |
| | |
| BeKKe adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | beyza (09-24-2008) |
| | #7 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 28
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | Hoşgeldin hatice kardeşim ...
__________________ •●●HiLaLNuRu●●• Kıl beni ey namaz! İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme. Kıl beni ey namaz! Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz! İnsan kıl beni! Doğru kıl! Duru kıl! Diri kıl beni! İnsan kıl bu bedeni..! ![]() คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг... |
| | |
| HiLaLNuRu adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | BeKKe (09-25-2008) |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hoşbulduk Hilal kardeşim.saol |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gul, gunlerinde, kokulu, ramazanın, son |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |