Özel Eğitim, Öğretim ve Rehabilitasyon icinde Gönüllü öğretmenlerden ''80'lik Nine''lere Eğitim konusu , ANKARA - Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), emekli öğretmen, avukat gibi çeşitli meslek grubundan gönüllülerin katılımı ile aralarında 80 yaşındaki ninelerin de yer aldığı bireylere okuma yazma öğreterek, eğitime destek ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 159
141 Mesajına 229 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Gönüllü öğretmenlerden ''80'lik Nine''lere Eğitim ANKARA - Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), emekli öğretmen, avukat gibi çeşitli meslek grubundan gönüllülerin katılımı ile aralarında 80 yaşındaki ninelerin de yer aldığı bireylere okuma yazma öğreterek, eğitime destek sağlıyor. AÇEV Ankara Saha Sorumlusu Melahat Örtülü, Ankara genelinde çeşitli okul ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 22 adet kursla okur-yazar oranını artırmak istediklerini söyledi. A.A
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
| 4 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden Özİ$$ kişi: |
| | #2 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Geçen dönem taburda okuma-yazma kursuna katıldım. Halk eğitim bünyesinde açıldı. 26 öğrencim vardı. Sınava 18 öğrencim(asker) katıldı. Hepsi okuma-yazma sertifikasını aldı. Okuma-yazma bilmemelerin nedeni 90lı yıllarda terörün ateşli olduğu dönemlerde okullarına öğretmenlerin gitmemesiydi.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 734
576 Mesajına 1,049 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||
| | |
| | #4 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 0
5 Mesajına 26 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gnll, retmenlerden, 80lik, ninelere, eitim |
| Seçenekler | |