MUHAKEME.NET FORUMU > Bilim-Teknoloji-Sağlık-Yemekler > Sağlık Bölümü > Göğüs kanserinin en büyük nedeni?
Sağlık Bölümü Tavsiyelerde bulunabilir ve fikirlerinizi paylasabilirsiniz

Cuma gününde saat 15.00 te viyana Stephansplatz da Filistin icin yürüyüs yapilacaktir. Bilmeyenleri haberdar etmeniz rica olunur.

Göğüs kanserinin en büyük nedeni?

Sağlık Bölümü icinde Göğüs kanserinin en büyük nedeni? konusu , Bir kaç yıl önce Genç Beyin dergisinde okumuştum, şu an dergi kolilerden birinde ama ben aklımda kalanlardan sizlere anlatayım. Tabi her göğüs kanserinin nedeni bu değildir elbette ama oldukça mantıklı ...

Post New Deneme  Comment

Deneme Tools Stil
Alt 03-22-2008, 10:12   #1
O artık bizden

beyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,132 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 beyza has a brilliant future
beyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant futurebeyza has a brilliant future

Ruh Hali:
Göğüs kanserinin en büyük nedeni?

Bir kaç yıl önce Genç Beyin dergisinde okumuştum, şu an dergi kolilerden birinde ama ben aklımda kalanlardan sizlere anlatayım.
Tabi her göğüs kanserinin nedeni bu değildir elbette ama oldukça mantıklı bir açıklamaydı size onu aktarayım;

İnsan vücudundan zehirli maddelerin atıldığı yerlerden bir tanesi de koltuk altları. Eğer bu bölgedeki terlemeyi bir şekilde engellerseniz -ki bu da anti-perspirant yani terlemeye karşı geliştirilmiş koku giderici deodorantlarla oluyor-, o zaman bu bölgeden atılacak olan zehirli maddeler bu iki yere yakın olan bölgede toplanıyor. Bu bölgeler de göğüs çevresi oluyor. Zamanla bulundukları yerde hücre değişimine sebebiyet vererek genetik yapısı anormal olan hücre oluşuyor ve de zamanla bu hücre çoğalmaya başlıyor. İşte size göğüs kanseri sebeplerinden bir tanesinin kısa hikayesi.

Elbette tek sebep olarak söylemiyorlar bunu, ama en önemlisi olarak bahsediyorlar.

Bu arada kozmetik ürünlerde 700 farklı çeşit kanserojen madde olduğu da ayrıca önemle vurgulanmakta.

Konu biraz daha uzuyor ama, bir tv programında, düzenli olarak ruj kullanan bir hanımın bir yılda üç adet ruj yemiş olduğu gerçeği dile getirilmişti.

Peki ne yapalım dedorant kullanmayalım mı derseniz, onunla ilişkin öneriler de şöyleydi, kullanın ama her gün muhakkak temizleyin ve temizlemeden üstüne tekrar deodorant kullanmayın.

Tabi sizler kendinize uygun alternatif uygulamalar da geliştirebilirsiniz.

alıntı
beyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
Özİ$$ (03-23-2008)
Comment

Bookmarks

Tags
kanserinin, byk, nedeni

Deneme Tools
Stil