| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Gitme dayanamam konusu , Sana Sesleniyorum! Damlalarla savasan gözlerimle, Titrek sesimle haykiriyorum Uyandirma en güzel düsümde, bitirme sevdami Yikma ümitlerimi kirma hayallerimi Dayanamam sensizlige, dayanamam sessizlige Yikilirim çökerim. Enkaz altinda koyma beni Ben hiç ...
![]() |
| | Deneme Tools | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,240
486 Mesajına 670 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitme dayanamam Sana Sesleniyorum! Damlalarla savasan gözlerimle, Titrek sesimle haykiriyorum Uyandirma en güzel düsümde, bitirme sevdami Yikma ümitlerimi kirma hayallerimi Dayanamam sensizlige, dayanamam sessizlige Yikilirim çökerim. Enkaz altinda koyma beni Ben hiç sensiz kalmadim Seninle açtim gözümü seninle ballandim Titrerim yoklugunda, donarim Söndürme yüregimde ki yanginimi Birakma beni sessizlige Koyma acilarla bas basa Yasayamam yoklugunda alismamisim Seninle gözümü açmis Seninle kalmisim. Simdi birakip gidersen bu aski bu sevdayi Bir kalemde silersen Biterim… Ne olur bana sensiz nefes aldirma sen al canimi raziyim Ama asla sensiz koyma… Yazan : HaSaN |
| | |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,132 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | müzik güzelmiş..şiirde de enkazlı biraz giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | cok guzel bi siir |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 386
205 Mesajına 322 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | --------------murat başaran ------------------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gitme, dayanamam |
| Thread Tags |
| beni de alıp gitme dayanamam gitme dayanamam şiirleri gitme dayanamam |
| Deneme Tools | |
| Stil | |
| |