MUHAKEME.NET FORUMU > Webmasterlar > Egitim&Ögretim Download > Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program)

Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program)

Egitim&Ögretim Download icinde Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) konusu , Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) Çocuklar Genç Gezginin Dünya Turu ile dünya üzerinde sanal bir yolculuğa çıkacak, çizgi filmli, renkli ve eğlenceli bu dünya turunda gezecek, eğlenecek ve ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-19-2008, 22:50   #1
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 299 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:

Çocuklar Genç Gezginin Dünya Turu ile dünya üzerinde sanal bir yolculuğa çıkacak, çizgi filmli, renkli ve eğlenceli bu dünya turunda gezecek, eğlenecek ve öğrenecekler. Üstelik evden uzaklaşmadan. Bilgisayarlarının başında...

Canlandırılmış Haritalar
Tüm kıtalar... Dünyadaki önemli nehirler, göller ve dağlar. Dünyanın değişik yerlerinde yaşayan sevimli hayvanları ve değişik bitkileri tanımak çocuklar için hem çok faydalı, hem de heyecan verici olacak.

Tarih
Ülkelerin tarihleri ve ünlü tarihi eserleri hakkında detaylı bilgiler. Çocuklar, uçakla ya da gemi ile yapacakları eğlenceli geziler sonrasında, gezdikleri yerlerin kartpostallarını sevdiklerine gönderebilecekler.

400'den Fazla Açıklama Penceresi
Genç Gezginin Dünya Turu çocukların dünya üzerindeki ülkelerin coğrafi, ekolojik ve kültürel özelliklerini, tanımalarını sağlar.

Yüzlerce Aktivite
Gençler için çok hareketli, çok eğlenceli ve eğitici bir dünya turu başlıyor... Oyunlar, harita becerilerini geliştiren aktiviteler...

Tarih: Ülkelerin tarihleri ve ünlü tarihi eserleri hakkında detaylı bilgiler...
Coğrafya: Dünya üzerindeki tüm ülkelerin coğrafi ve ekolojik özellikleri, kültürleri...
Sosyal Bilgiler: Tüm kıtalar... Dünyadaki önemli nehirler, göller ve dağlar...

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden alptraum kişi:
göktürk (09-27-2008), tarsus gezgini (04-28-2008)
Alt 04-26-2008, 23:47   #2
Cok taze burda o

Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 crayz503 will become famous soon enoughcrayz503 will become famous soon enough

saol kardeş eline sağlık teşekkür ederim
crayz503 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 01:34   #3
Cok taze burda o

asdert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 asdert will become famous soon enoughasdert will become famous soon enough

teşekkürler kardeş eline sağlık
asdert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 17:30   #4
Artık buranın yerlisi

serkaan001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 serkaan001 will become famous soon enoughserkaan001 will become famous soon enough

2 Arşivi De Yükledim. Sonra Buraya çıkar Dedim. çıkan Dosyayı Açmaya Kalkıştığımda Dvd Yazıcı Nero çalışmaya Başladı. önce Cd'ye Mi Kaydetmem Gerekiyor.çünkü Açamadım.teşekkürler.

serkaan001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 19:27   #5
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 299 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Bu programin teknik destegi logomotif.com.tr adresi idi ama ne yazikki adres kapandi
alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
genc, gezgin, 0cocuklar, cin, eitici, bir, program

Seçenekler
Stil