Egitim&Ögretim Download icinde Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) konusu , Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) Çocuklar Genç Gezginin Dünya Turu ile dünya üzerinde sanal bir yolculuğa çıkacak, çizgi filmli, renkli ve eğlenceli bu dünya turunda gezecek, eğlenecek ve ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) Genç Gezgin 0(Çocuklar İçin Eğitici Bir Program) Çocuklar Genç Gezginin Dünya Turu ile dünya üzerinde sanal bir yolculuğa çıkacak, çizgi filmli, renkli ve eğlenceli bu dünya turunda gezecek, eğlenecek ve öğrenecekler. Üstelik evden uzaklaşmadan. Bilgisayarlarının başında... Canlandırılmış Haritalar Tüm kıtalar... Dünyadaki önemli nehirler, göller ve dağlar. Dünyanın değişik yerlerinde yaşayan sevimli hayvanları ve değişik bitkileri tanımak çocuklar için hem çok faydalı, hem de heyecan verici olacak. Tarih Ülkelerin tarihleri ve ünlü tarihi eserleri hakkında detaylı bilgiler. Çocuklar, uçakla ya da gemi ile yapacakları eğlenceli geziler sonrasında, gezdikleri yerlerin kartpostallarını sevdiklerine gönderebilecekler. 400'den Fazla Açıklama Penceresi Genç Gezginin Dünya Turu çocukların dünya üzerindeki ülkelerin coğrafi, ekolojik ve kültürel özelliklerini, tanımalarını sağlar. Yüzlerce Aktivite Gençler için çok hareketli, çok eğlenceli ve eğitici bir dünya turu başlıyor... Oyunlar, harita becerilerini geliştiren aktiviteler... Tarih: Ülkelerin tarihleri ve ünlü tarihi eserleri hakkında detaylı bilgiler... Coğrafya: Dünya üzerindeki tüm ülkelerin coğrafi ve ekolojik özellikleri, kültürleri... Sosyal Bilgiler: Tüm kıtalar... Dünyadaki önemli nehirler, göller ve dağlar... __________________
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| 2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden alptraum kişi: | göktürk (09-27-2008), tarsus gezgini (04-28-2008) |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | saol kardeş eline sağlık teşekkür ederim |
| | |
| | #3 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 0
0 Mesajına 0 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | teşekkürler kardeş eline sağlık |
| | |
| | #4 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 44
72 Mesajına 116 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | 2 Arşivi De Yükledim. Sonra Buraya çıkar Dedim. çıkan Dosyayı Açmaya Kalkıştığımda Dvd Yazıcı Nero çalışmaya Başladı. önce Cd'ye Mi Kaydetmem Gerekiyor.çünkü Açamadım.teşekkürler.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| genc, gezgin, 0cocuklar, cin, eitici, bir, program |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |