| Tanışalım Bu bölüm vasitasi ile tanisabilirsiniz |
Tanışalım icinde geç kalmış merhaba :) konusu , arakadaşlar merhaba herkese. ben bu sitenin yeni üyesi değilim belki ama avatarımın üzerinde yavaş yavaş alışıyor diye yazdığına göre yavaş yavaş alışan üyesi oluyorum. bu bölüme yazı yazdığımı hatırlıyorum. ama ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 70
55 Mesajına 70 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | geç kalmış merhaba :) arakadaşlar merhaba herkese. ben bu sitenin yeni üyesi değilim belki ama avatarımın üzerinde yavaş yavaş alışıyor diye yazdığına göre yavaş yavaş alışan üyesi oluyorum. bu bölüme yazı yazdığımı hatırlıyorum. ama ismimi göremedim. demekki yazmamışım.ki artık yazmış bulunuyorum ![]() güzel site ve güzel insanlar var inaşşalh paylaşımlarda buluşmak üzere.... |
| | |
| | #2 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 17
34 Mesajına 44 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 13 ![]() | Sana da merhaba. Ben de yavaş yavaş alışıyorum; yanlız değilsin. Bakalım alışabilecek miyim. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,333
1,217 Mesajına 1,754 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Hosgeldin artik misafirlik zamanini doldurdun gibi tamamen yerlisi oldun Yazilarindan taniyoruz yavas yavas hayirli paylasimlar olur insaallah
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,132 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 70
55 Mesajına 70 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | teşekkür ederim esmaaa sende hoşgeldin ozaman. alptraum (isminiz çok zor yazılıyo ve okunuyo . bi anlamı yok sanırım) sizede teşekkür ediyorum.teşekkür ediyorum beyza ![]() |
| | |
| | #7 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: BURSA Yaş: 35
Tesekkür etti: 63
17 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() | Hoş geldiniz, Ben eskiyim ama sanırım paylaşımcı değilim bir türlü alışamadım ![]()
__________________ illa ALLah |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gec, kalm, merhaba |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |