| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Foruma Lınk Ekleme Ve Grafık Ekleme Resımlı Anlatım konusu , Ilk önce ekledigimiz linki nasil istedigimiz isimde gösterip linkimizi gizleyecegimizi resimlerle gösteriyorum Simdide internette gördügümüz herhangi bir resmi foruma nasil aktarabiliriz onu gösteriyoruz...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,270
1,136 Mesajına 1,632 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Foruma Lınk Ekleme Ve Grafık Ekleme Resımlı Anlatım Ilk önce ekledigimiz linki nasil istedigimiz isimde gösterip linkimizi gizleyecegimizi resimlerle gösteriyorum Simdide internette gördügümüz herhangi bir resmi foruma nasil aktarabiliriz onu gösteriyoruz
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 35
9 Mesajına 18 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() | ustam çok teşekkür ederim yardımların için ![]() |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 298
206 Mesajına 316 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de bi teşekkürü hakettin kardeşim Bir de deneyim. Becerebilirsem bir teşekkür daha ederim:D selametle... |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam oldu. Kardeşim bir Teşekkür daha. Şimdi diyorsun ki, ne bu ayrı ayrı yazıyorsun mesajları. İşin yoksa birleştir şimdi bunları:D E artık o kadar olsun. Yeni öğrendik daha. ![]() selametle.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| foruma, lnk, ekleme, grafk, resml, anlatm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |