1. Alt 08-27-2009, 13:45 #1
    HİRANUR Mesajlar: 295
    RULO TAVUK GÖĞSÜ


    MALZEMELER
    1 lt süt
    1su bardağı un
    1 paket margarin
    1 su bardağı un
    1 paket vanilya
    1 paket kakolu büsküvi

    YAPILIŞI

    tencereye margarini koyun erisin eriyince içine 1 bardak unu ilave edin ve topoklanmaması için karıştırın devamlı
    sonra sütü ardından da şekeri ilave edin iyice koyulaşana kadar kaynatın kaynayınca içine vanilya yı katın sonra tencerede bi müddet soğumaya bırakın
    ardından büsküvileri ister elinizle isterseniz mutfak robotun da küçük küçük parçalar haline getirin bir tepsinin içine alaminyum folyo serin üstüne kırmış olduğumuz büsküvileri kıyıların da az bi boşluk kalacak şekil dağıtın sonra büsküvilerin üstünü kapatacak bi şekil de muhallebiyi dökün ve gene soğumaya bırakın
    iyice soğuduktan sonra folyonun uzun tarafından içe doğru kapatın daha sonra öbür tarafından da kapatarak buzdlabına koyun biraz dinlendikten sonra yiyebilirsiniz

    AFİYET OLSUN

    NOT.muhallebiyi tencere de soğumaya bıraktığınız da ara sıra karıştırın kaymaklanmasın rulonu arasına isteğe göre muz da koyabilirsiniz

  2. Alt 08-27-2009, 14:21 #2
    kalbi kardelen Mesajlar: 130
    İftara yapayım bakalım,nasıl olacak..........

    Eminim lezzetlidir. Yaş pastaya bayılır.Gerçi bu rulo pasta olacak.olsun onuda severim.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.