Malzeme :

* Hamuru için:
o 1 kase kereviz yaprağı
o 1 kırmızı biber
o 1 kuru soğan
*
o Terbiyesi için:
o 1 kase yoğurt
o 3 çorba k. un
o yarım limon
o 1 su b. et suyu
o su
o tuz, ayçiçek yağı


Hazırlanışı :

Tencereye et suyunu alın ve kaynatın.Terbiyesini hazırlamak için bir karıştırma kabına un,yoğurt,su ve limon suyunu ilave ederek bir sos elde edin.Tencerede olan et suyundan biraz soso ekleyin ve tekrar terbiyeyi tencereye alın.Başka bir tavada 1 adet soğanı ve 1adet kırmızı biberi kesin ve tavaya alıp soteleyin.


En son tavaya kereviz yapraklarını ekleyin.Tavadaki
karışımı terbiyenin içine alın.Sıcak olarak servis edin.