Malzemeler :

* 100 gr. kıyma
* 1 su b. haşlanmış buğday
* Yarım su b. haşlanmış fasulye
* Yarım su b. haşlanmış nohut
* 1 soğan
* su
* tuz

Terbiyesi için:

* 1 kase süzme yoğurt
* 2 çorba k. un
* 1 yumurta
* Su



Sokaracı için:

* 1 çorba k. tereyağı
* 1 tutam reyhan


Hazırlanışı :

Tencereye kaynayan suyu alın.Tencereye 1 su bardağı haşlanmış nohut,haşlanmış fasulye ve haşlanmış nohut ilave edin ve tekrar kaymaya bırakın.Köftesi için 100 gr.kıymayı bir kaba alın.Üzerine 1 adet soğanı rendeleyin ve köfteyi yoğurun.Köfteden fındık büyüklüğünde toplar yapın.Tencerenin içine köfteleri ilave edin.Terbiyesi için bir kaba süzme yoğurdu alın.

Üzerine 2 çorba kaşığı un ve 1 adet yumurta kırın.Üzerine su ilave edip terbiyeyi karıştırın.Terbiyeye daha sonra tenceredeki sıcak sudan ilave edip terbiyeyi bağlayın.Terbiyeyi tencereye ilave edin ve kaynatın.Çorbayı daha sonra servis tabağına ilave edin.Sokaracı için tavaya 1 çorba kaşığı tereyağını ilave edin ve tereyağını eritin.Üzerine rehyan ilave edip karıştırın.Çorbanın üzerine sokaracı döküp servis edin.