Malzemeler :

* 3 yufka
* 3 patates
* 1 soğan
* 100 gr. pastırma
* tuz, karabiber
* 50 gr. kaşar peyniri
* 50 gr. izmir tulumu

Üzeri için:

* 1 yumurta


Hazırlanışı :

1 adet soğanı yemeklik kesin.Tavaya soğanı alın ve kavurun.3 adet patatesi rendeleyin.Patatesin fazla suyunu sıkın.
Tavadaki soğanların üzerine rendelenmiş patatesleri ilave edin ve sotelemeye devam medin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edin.Fırın tepsisine 1 adet yufkayı alın.Yufkayı karşılıklı katlayın.Yufkanın ortasına parçalanmış yufka ilave edin.Daha sonra fırın tepsisindeki yufkaya pide şeklini verin.Yufka pidesinin zeminine soğanlı karışımı alın.

Üzerine pastırmalrı dizin.Pasrıtmaların arasına dilim dilim kaşar peyniri ve izmir tulumu ilave edin.Yufkanın kenarlarına yumurta sarısı sürün.Diğer kalan yufkayıda aynı şeklilde hazırlayın.Pastırmalı yufka pidesini öncden ısıtılmış olan 200 derecelik fırında pişirin.