Malzemeler :

* 500 gr.ısırgan otu
* 1 tutam ıspanak
* 1 soğan
* Beyaz peynir
* Tuz, karabiber
* 3 yufka
* 1 yumurta
* Sıvıyağ

Hazırlanışı :

Isırgan otunu, ıspanağı ve soğanı doğrayarak bir karıştırma kabına alın. Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek iyice ovalayın. Bir süre bekleterek suyunu salmasını bekleyin. Suyunu bırakınca sıkın. Daha sonra üzerine beyaz peyniri de ilave ederek karıştırın.

Yufkayı tezgaha yayın ve 2 ye kesin. Her iki parçanın uzun kısmına iç harçtan koyarak gül böreği şeklinde sarın. Bütün yufkalar için aynı işlemi uygulayarak yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine çırpılmış yumurta ve sıvıyağ karışımını sürerek 180 derecede pişmeye bırakın.