Malzemeler :

* 4 su b. un
* 1 tatlı k. tuz
* Su

İç harcı için:

* 300 gr. kıyma
* 1 soğan
* Tuz, karabiber

Ara katlar için:

* 2 çorba k. tereyağı
* Mısır özü yağı


Hazırlanışı :

Boşank böreğinin hamuru için karıştırma kabına 4 su bardağı unu alın.Unun üzerine 1 tatlı kaşığı tuz ilave edin.Unun ortasına ılık su ilave edin ve hamuru yoğurun kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın.İç harcı bie kaba 300 gr.kıymayı alın.Üzerine 1 adet soğanı rendeleyin.Üzerine tuz ve karabiber ilave edip kıymayı karıştırın.Boşnak böreğinin hamurunu bezelere bölün.Her bezeyi merdane ile tatlıtabağı büyüklüğünde açın.Ara katlar için tereyağını eritin ve sıvıyağ ile karıştırın.

Açtığınız hamurları üst üste getirin.Üst üstte getirdiğiniz hamurları merdane ile açın.Merdane ile açılan hamurun içine bir sıra sıra ile kıymalı iç harçtan yerleştirin.Hamuru rolu yapın ve 2 sıra atlatın ve kesin.Bu şekilde hamur ve iç harç bitene kadar devam edin.Boşnak böreğini fırın kabına dizin.Üzerine ertilmiş tereyağı sürün ve önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.