Malzemeler :

* 4 yufka
* 3 patlıcan
* 1 kase mantar
* 4 biber
* 1 soğan
* Sıvıyağ
* Tuz,karabiber
* Kekik
* Kaşar peyniri

Sosu için:

* 1 çay b.süt
* 1 çay b.sıvıyağ
* 1 yumurta

Hazırlanışı :

İç harcı için soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın. Mantarı ve patlıcanları soymadan küp doğrayın, daha sonra soğanların üzerine ilave edin. Bir süre beraber kavurduktan sonra biberleri de ekleyin. İç harç yarı kıvamda pişince bir kaba alarak üzerine doğranmış kekik ve kaşar peyniri rendesi ekleyerek karıştırın.

Sosu için ise 1 yumurta, sıvıyağ ve sütü bir kapta çırpın.

Yufkayı tezgaha sererek 4’e kesin. İç harcı paylaştırarak gül böreği şeklinde sarın. Yağlanmış fırın tepsisine dizerek, üzerine sosu sürün. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.