Flash kullanimi video

Flash programi ile bir cok animasyonlar yapabilirsiniz ve bu videoda flashi nasil kullanacaginizi anlatiyor buyrun ; http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/e...ash/index.html Benzer Konular Save Flash and Video v4.10 FULL... Resimli anlatım > Ulead Video ...


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen alptraum

  1. Alt 01-28-2009, 02:18 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Henna, emirahmedyasin ve AsMhA bunu beğendiler.
  2. Alt 03-07-2009, 15:12 #2
    AsMhA Mesajlar: 208
    İşte benim konum ya bu siteyi bulmuştum ama ben burdaki anlatımı download kısmını bulamadım bu sitenin içeriğini video olarak bulma imkanım war mı?

  3. Alt 03-13-2009, 02:25 #3
    AsMhA Mesajlar: 208
    Hmm bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar war mı ? Flash konusnda ayrıca bir fikrim wardı yeni konu açacaktım ama burda paylaşayım adminimiz gerekli görürse sabit bir konu açarak uygulamaya koyar. Daha önce birkaç forum sitesinde sadece 1 girişimci arkadaş tarafından gerçekleştirildiğini gördüğüm bir durum kendisi Vb2005 eğitimi gibi birşey yapıyordu sanırım sıkıntılarından ötürü bırakmış ki burda birsürü bu konularda detaylı bilgi sahibi mühendis ve programcı arkadaşlarımız war hergün olmasa da haftada bir kaç gün müsait oldukları oranda programcılık// flash vesaire konularında not bırakmak belge koymak değil de interaktif bir ortamda ders moduında bir aktivite gerçekleştirebilirler mi? Ki bu konu eminim sitemize tahmin edilebileceğinden fazla üye getirir. Bunun yanında vakti olan bilgili arkadaşlarımız kendilerini geliştirir ve gerçekten çok dua alırlar (başta benden) bu yıl ihtiyacım olan vb - ve flash- bunun yanında fotoshop eğitimi de yapılabilir . Hiçbir forumda sürekliliğini görmediğim bir konu tabi buna emek harcamak gerekiyor wakti sınırlı olan arkadaşlarmın vaktini almak istemem.. Ama bana göre öğrenmenin en iyi yolu öğretmektir ki bu tarz bir konu açılacak olursa daimi takipçisi olma sözü weririm

  4. Alt 03-13-2009, 23:49 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Sizin bildiginizi varsayarak yinede bazi detaylari yeniden teget gecerek söylemek istedigim veyahut yazmak istedigim hususlar var.

    Su anda php, html, asp gibi scriptler ya da yapilan onca programin görsellige bir flash kadar hitap edilemeyecegi biliniyordur ve bugün php yi iyi bilen bir kisi ile flash i iyi bilen bir kisi kiyaslanirsa hem gelecek acisindan flash konusunu bilen bir kisi cok adim öndedir. Materyaller KISITLI ve bu konuda bilgi paylasimi yapilmasi icin en azindan ufakta olsa bir gruba ihtiyac var. Biz bu siteyi ilk kurdugumuz zamanlarda film konusunda hele i am legend konusunda ilk siradaydik ve Türkiyede ilk bizim siteden paylasima acilan bir filmddi. Ne yazikki buna benzer filmlerde de gördügümüz yapanin kiymeti gelen kisilerin sürekliliginden belli oluyordu. Türkiyede "emek" denilen hususun olamayacagini cok iyi kavriyorsunuz. Bizim yaptigimiz durum cok mu legaldi denilse elbetteki degildi ama yinede benim degerlendirme kriterlerimin DISINDA kaliyor bu konu. Bir konuya 10 bin kisi bakar ama kimse yazmaz ya da tesekkür etmez alacagini alir ve gider. Birileri yazmak mecburiyetindemi denilse elbette degil. Fakat bu gibi durumlar büyümeye engel tasiyan unsurlar. Birilerinin problemi olursa iclerinden yazanlar gözükür. Simdi flash konusuda gercekten ciddi bir rand olusturacak bir kategori. Kullanimi az ve degerli ayriyeten bilgi sahipleri dahi cogu unsurunu paylasmiyor. En iyi kullanilacak materyaller yine ingilizce sitelerde yer aliyor.

    Flash konusunda 4 kisi dahi varsa süper olur. Photoshop demissin ama Photoshop bölümümüz var olsa da cok fazla aktif bir bölüm degil. Photoshop dahi artik herkesin merak ettigi ve cok büyük bir rand a sahip bir alan. Onsuz olmuyor dahi denilebilir ve Flash ögrenmek isteyen ve ugrasmak isteyen bir cok kisininde katilim gösterecegine inaniyorum. Bu katilimin sürekli olmasi halinde o bölüm belli bir zamandan sonra verilen emege görede yükselecektir. Bir andan insanlar gelmez ama aradan 5 ay gectiginde ansizin bir patlama yapabilir.

    Simdiki düsünceleriniz nelerdir ve tam olarak nasil olacak.

  5. Alt 03-14-2009, 18:08 #5
    AsMhA Mesajlar: 208
    Şahsen işin çok başındayım ama uğraşmayı seviyorum photoshoptan farklı olarak burda % 100 kendi üretimin olan ürünler ortaya koyuyorsun ve bu çok cazip geliyor. Önerim sabit bir konu eşliğinde hiçbir menfaat beklemeyen birkaç arkadaşımızın önderliğinde en başından itibaren düzensiz değil düzenli dersler şeklinde (Ders 1 Animasyon Mantığı , Ders 2 Layerler , Ders 3 Action Script vs ) şeklinde işi bilen birkaç arkadaşımızın ipi göğüsleyerek bir konu altında haftada 2 3 gün ders halinde sunumu. Ders sunulmayan günlerde de forumu takip eden arkadaşların yorumlar , takviyeleri , soruları. Bir sonraki derse geçmeden önce sorulmuş olan soruları ve takviyeleri hocalar değerlendirerek bbir sonraki derse geçiş aşaması şeklinde bir yöntem olabilir. En azından bir temel olur bu mantık daha uygun bir sistem geliştirilebilir..

  6. Alt 03-16-2009, 06:12 #6
    AsMhA Mesajlar: 208
    Hmm peki sanırım bu konunun yokluğu warlığından daha hayırlı taleplerimi geri çektim arkadaşlar kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.