Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi

Türkiye’nin En Güvenilir Klima Yetkili Servisi Klimanızın %100 verimle çalışmasını; sağlıklı, güvenli ve tasarruflu olmasını istiyorsanız sektörün öncüsü Servis Home'un klima servisi çözümlerinden yararlanın! Servis Çağırmadan Önce Yapmanız Gerekenler Klima ...


    01-25-2017

    Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi

    Türkiye’nin En Güvenilir Klima Yetkili Servisi
    Klimanızın %100 verimle çalışmasını; sağlıklı, güvenli ve tasarruflu olmasını istiyorsanız sektörün öncüsü Servis Home'un klima servisi çözümlerinden yararlanın!

    Servis Çağırmadan Önce Yapmanız Gerekenler
    Klima servisi çağırmadan önce cihazınızın, kendinizin ve yaşam alanınızın güvenliğini sağlayacak çeşitli önlemler almalısınız. Arıza durumlarında gerekli kontrolleri gerçekleştirerek cihazınızın servise ihtiyacı olup olmadığını anlayabilirsiniz.

    Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi

    Klima Bakımı Neden Önemli?
    Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır. Ayrıca:

    Cihazın verimli çalışması için,
    Klima arızalarının önüne geçebilmek için,
    Enerji tasarrufu sağlamak için,
    Fatura maliyetlerini azaltmak için,
    Sağlığınız için,
    Konfor ve güvenliğiniz için,
    Temiz hava solumak ve hastalıklardan korunmak için,
    Klimanın ömrünü uzatmak için,
    Mevsimleri sorunsuzca geçirebilmek için klima bakımınızı yaptırmalısınız.

    Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi

    Güvenli ve Sağlıklı Yaşam Alanları…

    Klima montajı, klima servisi çalışanları tarafından herhangi bir marka klima aldıktan sonra üründen beklenen klima montaj verimi elde etmek, yüksek performans ve tasarruf sağlamak için yapılan stratejik uygulamalardan biridir. Cihazın nereye monte edileceğinin belirlendiği aşamayı kapsar. Montajın bu kadar önemli olmasının nedeni cihazın kullanım süresini ve koşullarını önceden belirleyebilmesidir.

    Bu işlemin standartlar içerisinde yapılmaması, olumsuz durumlar yaratacağından yetkili olmayan müdahalelerden kaçınılması gerekir. Montaj kuralları dahilinde gerçekleştirilen işlemler cihazın kapasitesini ve verimliliğini koruyacaktır. Ayrıca yanlış yere montaj yapılması halinde konforlu üfleme sağlanmadığı için hastalıklara sebebiyet verilir. Bu nedenle klimalarınızın montajını yetkili servisinize yaptırmanız oldukça önemlidir.

    Kaynak: www.klimaservis.com


    Link Tools





    Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  05-27-2019, 15:50


    Klima servisi, Klima Bakımı, Klima Montajı, Klima Sökme Takma, Klima Bayi, Klimacı, Arçelik klima servisi, Vestel klima servisi, Demirdöküm klima servisi, Daikin klima servisi, Mitsubishi klima servisi, Samsung klima servisi, Toshiba klima servisi, Kadıköy klima servisi, Ümraniye klima servisi, Üsküdar klima servisi, Erenköy klima servisi, Acıbadem klima servisi, Suadiye klima servisi, Çekmeköy klima servisi, Kavacık klima servisi, Sancaktepe klima servisi, Sultanbeyli klima servisi, Kartal klima servisi
    Klima bakım servisi

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.