Google da maÄŸaza açmaya hazırlanıyor   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 02-20-2013 (16:42)   Son Mesaj: 02-20-2013 (16:42)    Cevap: 0    Gösterim: 636  

    02-20-2013

    Google da mağaza açmaya hazırlanıyor

    Google da mağaza açmaya hazırlanıyor
    Google da mağaza açmaya hazırlanıyor

    Microsoft ve Apple'ın üst üste mağazalar açması internet devi Google'lıda harekete geçirdi. Google kısa bir zaman içinde mağaza açmayı hedefliyor.

    Microsoft ve Apple'ın üst üste mağazalar açması internet devi Google'lıda harekete geçirdi. Google kısa bir zaman içinde mağaza açmayı hedefliyor. Apple ve Microsoft gibi sıkı rakiplerinin açmış olduğunu mağazalarla piyasa da yer edinmiş olması Google'da bu yönde harekete geçirdi. İnternet devi bu sıkı rakipleriyle daha sıkı mücadele edebilmek için ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor.

    Müşteriler, Google'ın açtığı bu maÄŸaza ile piyasa bulunan Google ürünlerini satın almadan önce detaylı inceleme fırsatı bulacak. Müşterilerine bir adım daha yaklaÅŸacak olan Google bu hamle ile satış rakamlarının artacağından umutlu. Â*

    İlk mağazanın Amerika'da açılması bekleniyor, Aplle'ın yıllar sonra ülkemizde bir mağaza açtığını düşünürsek ülkemizde bir Google mağazası ne zaman açılır bilinmez.

    Kaynak: Haber7





    Google da mağaza açmaya hazırlanıyor Yorumları