Facebook bombayı patlattı!   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 01-16-2013 (17:42)   Son Mesaj: 01-16-2013 (17:42)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    01-16-2013

    Facebook bombayı patlattı!

    Facebook bombayı patlattı!
    Facebook bombayı patlattı!

    Beklenen gün ve saat geldi, Facebook'un merakla beklenen yeniliği Mark Zuckerberg tarafından tanıtıldı!

    Beklenen gün ve saat geldi, Facebook'un merakla beklenen yeniliği Mark Zuckerberg tarafından tanıtıldı! Fuat Öner'in haberi

    Facebook'un merakla beklenen basın toplantında tanıtılan yenilik, ne akıllı telefon ne de işletim sistemi oldu, Facebook merakla beklenen toplantıda "Graph Search" adlı yeni arama özelliğini tanıttı. Graph Search, Web içeriğinde arama yapmayı değil Facebook'taki bağlantılarınızla ilgili arama yapmanızı sağlıyor ve bu sosyal ağ arama özelliği Zuckerberg'e göre bildiğimiz tüm arama işlevlerinden oldukça farklı.

    Facebook CEO'suÂ*Mark Zuckerberg'in bizzat tanıttığı bu yeni arama iÅŸleviyle; ArkadaÅŸlarımın gittiÄŸi lokantalar, Ä°stanbul'da bisikleti beÄŸenen kimler var? ArkadaÅŸlarının Antalya'daki fotoÄŸrafları, ArkadaÅŸlarımın beÄŸendiÄŸi müzikler gibi aramalar yapılabiliyor. Yani bu yeni özellikle aynı ÅŸehirde yaÅŸayan kullanıcıları veya sizinle aynı filmi seven kullanıcıları arama motoruyla bulabileceksiniz.

    Graph Search şuanda sadece ABD(inglizce) kullanıcılarına sulunan beta sürüm şeklinde yayınlandı. Türkçe olarak kullanmak için biraz daha beklemek gerekecek.

    Kısa bir zaman sonra kullanıma sulunacağı açıklanan özellik hakkında Türkçe hazırlanan detaylı bilgi sayfası ve ön kayıt içinÂ*buraya tıklayabilirsiniz.

    Fuat.oner@haber7.com

    Kaynak: Haber7





    Facebook bombayı patlattı! Yorumları