Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 01-09-2013 (15:42)   Son Mesaj: 01-09-2013 (15:42)    Cevap: 0    Gösterim: 586  

    01-09-2013

    Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu

    Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu
    Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu

    Yıllardır kullandığımız MSN (Windows Live Messenger), yerini Skype'a bırakıyor.Tarih de belli oldu.

    Yıllardır kullandığımız MSN (Windows Live Messenger), yerini Skype'a bırakıyor.Tarih de belli oldu. Tıpkı ICQ'da olduğu gibi, pek çoğumuzun gençliğinde bir anıdır Windows Live Messenger. Arkadaşlarımız, yeni tanıştıklarımız, sevgililerimiz ile çoğu zaman bu platform üzerinde iletişim kurduk.

    Yeri geldi "Cam var mı cam?" diye sordu, yeri geldi titreşim gönderdik. Gif animasyonlardan oluşturulmuş mesajlar gönderdik. Fakat Facebook'un chat özelliğinin rayına oturmasıyla Windows Live Messenger, bir anda unutuluverdi...

    Microsoft'un pek çok Windows Live Messenger kullanıcısına attığı e-postada, WLM servisinin 15 Mart'ta sonlandıılacağı yazıyor. Yerini Skype'a bırakacak olan "MSN Messenger", 15 Mart'a kadar kullanılabilir halde olacak. Windows Live hesabınız ile giriş yaptığınızda, Skype'a geçiş uyarısı veriliyor.

    Skype'ın son sürümünü indirip, Windows Live hesabınızla giriş yapıp, hali hazırda kullanmakta olduğunuz Skype hesabını birleştirmeniz gerekiyor.





    Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu Yorumları