Ä°pad''teki yeni harita iÅŸinden etti   Konuyu açan: Sondakika   Ä°lk Mesaj: 11-28-2012 (15:41)   Son Mesaj: 11-28-2012 (15:41)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    11-28-2012

    Ä°pad''teki yeni harita iÅŸinden etti

    Ä°pad''teki yeni harita iÅŸinden etti
    Ä°pad''teki yeni harita iÅŸinden etti

    Dünyanın teknoloji devlerinden Apple, cep telefonu ve tablet bilgisayarları için çıkardığı IOS6 adlı yazılımında yer alan harita uygulamasında yaşadığı fiyasko sebebiyle harita sorumlusunu işten kovdu.

    Dünyanın teknoloji devlerinden Apple, cep telefonu ve tablet bilgisayarları için çıkardığı IOS6 adlı yazılımında yer alan harita uygulamasında yaşadığı fiyasko sebebiyle harita sorumlusunu işten kovdu. RAKİPLERİNİ ÖNERMİŞ
    Apple, IOS6'daki harita uygulamasıyla büyük eleştirilere hedef olmuştu. Bunun üzerine, Apple'in CEO'su Tim Cook, şirketin sitesinden özür dileyen bir açıklama yapmıştı. Ayrıca rakiplerinin harita uygulamasını Apple müşterilerine önermişti. Bunun ardından şirket, IOS6'nın sorumlusu Scott Forstall ve perakende müdürü John Browett'ı işten çıkarmıştı. Bu adımların ardından AllThingsD adlı sitenin haberine göre, harita uygulaması sorumlusu Rich Williamson da işten kovuldu.

    APPLE, GOOGLE'A SIRT ÇEVİRDİ
    Apple, IOS6'ya kadar rakibi Google'un harita uygulamasını kullanıyordu. Ancak Google, cep telefonu ve tabletler için ürettiği Android adlı yazılımıyla Apple'a rakip olmaya başlayınca Apple, Google'a sırt çevirdi. İlk önce YouTube uygulamasını IOS6'tan çıkaran şirket, harita uygulamasını da kendisi yapmaya karar verdi. Ancak harita uygulaması kullanıcıların tepkisini çekmişti.

    CÄ°HAN

    Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    İpad''teki yeni harita işinden etti Yorumları