Şehit, gazi ve yakınlarına indirimli internet   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 10-10-2012 (05:05)   Son Mesaj: 10-10-2012 (05:05)    Cevap: 0    Gösterim: 601  

    10-10-2012

    Şehit, gazi ve yakınlarına indirimli internet

    Şehit, gazi ve yakınlarına indirimli internet
    Şehit, gazi ve yakınlarına indirimli internet

    Engellilerin ardından, şehit, gazi ve birinci derece yakınları da interneti yüzde 25 indirimli kullanabilecek.

    Engellilerin ardından, şehit, gazi ve birinci derece yakınları da interneti yüzde 25 indirimli kullanabilecek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) internet sitesinde yayımlanan kurul kararına göre, engelli kullanıcılarına yönelik uygulanan yüzde 25 indirimli toptan DSL internet tarifelerinin kapsamı, şehit gazi ve yakınlarının da faydalanacağı şekilde genişletildi.

    İndirimden yararlanmak isteyen gazi/şehit eşi son kullanıcılar veya gazinin/şehidin birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu), işletmeciye başvuracak.

    Gazi/şehit eşi veya gazinin/şehidin birinci dereceden yakını tarafından işletmecilere teslim edilen belge örneklerinin birer nüshalarının, başvurunun yapıldığı tarihten itibaren ay sonuna kadar Türk Telekom'a FTP sistemi üzerinden iletilmesi gerekiyor. FTP sitesine yüklenen belgelerde herhangi bir suiistimal olması durumunda işletmeciye sağlanan toplam indirim bedelinin 3 katı ceza bedeli olarak İşletmeciye yansıtılacak.

    Suiistimal görünen aboneliklerle ilgili işletmecilere bilgi verilecek ve bu abonelikler için normal paketlere geçiş yapmaları talep edilecek. Bu geçişin işletmeciye bilgi verilme tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde yapılması gerekecek. Suiistimal görülen abonelikler ile ilgili paket değişikliği yapılmadığı takdirde paket değişikliği yapılmayan süre boyunca işletmeciye sağlanan indirim bedelinin 3 katı ceza bedeli faturalandırılacak.

    Kaynak: AA





    Şehit, gazi ve yakınlarına indirimli internet Yorumları