HTC efsanesine kötü haber!   Konuyu açan: fuhgu   İlk Mesaj: 07-20-2012 (01:34)   Son Mesaj: 07-20-2012 (01:34)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

    07-20-2012

    HTC efsanesine kötü haber!

    Nette yayılan haberlere göre HTC, Desire HD modeli için Şubat'ta duyurmuş olduğu Android 4.0 güncellemesini askıya aldı.

    Pocket-lint sitesinin haberine göre Kanada'daki telefon operatörü Telus'tan gelen duyumlar, test aşamasındaki kötü performans nedeniyle güncellemenin iptal edildiği yönünde. Normalde üreticiler ancak emin oldukları ürünleri güncelleyeceklerini duyurdukları için HTC'nin bu hareketi biraz sıradışı. Ancak cihazların uygun performans göstermemesi halinde planların çabucak değişmesi de alışılmadık bir durum değil.

    Şu anda gelinen nokta Desire HD'de ICS'in tamamen iptal edileceği anlamına gelmiyor çünkü telefona güncellemenin daha gayrıresmi yollardan yüklenmesi de mümkün. Cesur kullanıcılar genelde CyanogenMod'lu ICS'I desteklenmeyen cihazlara yüklemekten çekinmiyorlar. Üstelik Desire HD, Sense arayüzlü Android 4.0 yerine bu ROM kullanıldığında daha iyi performans gösterebilir.

    HTC'nin Desire HD'yi daha sade bir Android 4.0 güncellemesi oluşturup oluşturmayacağı bilinmiyor. Hatırlanacağı üzere geçen yaz Desire'ın 2.3 (Gingerbread) sürümüne güncellenmeyeceği açıklanmış ama daha sonra modifiye bir sürümün geleceği bildirilmişti.




    HTC efsanesine kötü haber! Yorumları