Kotaya çözüm bulundu!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-12-2012 (23:51)   Son Mesaj: 07-08-2012 (01:37)    Cevap: 1    Gösterim: 744  

    06-12-2012

    Kotaya çözüm bulundu!

    Turkcell Superonline'ın yeni internet paketleri, "kotam bitti" sorununu bakın nasıl çözüyor...

    Turkcell Superonline, kullanım kontrolünü müşterilerine bıraktığı yeni konseptini duyurdu. Turkcell Superonline'nın hedefi abonelerinin kendilerine en uygun fiber internet paketini seçerek "hızları" düşmeden internet keyfini katlamaları sağlamak.Turkcell Superonline'nın yeni çözümleri arasında bulunan "Fiber Hıza Devam" paketinde kullanıcı hız sınırını aşsa bile hızı 1Mbps'ye düşmüyor. Seçtikleri paketin hız alanını aşan kullanıcılar otomatik olarak bir üst hız alanlı pakete geçerek aynı hızda interneti kullanmaya devam ediyor.

    "Esnek kotalı internet" seçeneği ise kullanıcılarının kota aşımı endişelerine son vermeyi amaçlıyor. "Esnek Kotalı İnternet" seçeneğinde ev numarasını da Turkcell Superonline'a taşıyanlar 20 Mbps hızında 4 GB kotalı fiber interneti 24 TL'ye alabiliyorlar. Kotalarını aşmaları durumunda ise o ay için limitsiz pakete geçerek fiber interneti kullanmaya devam edebiliyorlar. Kullanıcı kotasını ne kadar aşarsa aşsın, en fazla 49 TL ödüyor.

    Kotasını Aşmayan İnternet ve diğer avantajlar

    Peki "Kotasını Aşmayan İnternet paketi" ne sunuyor? İnternet kullanımını kontrol altında tutmak isteyen kullanıcılar için sunulan internet ise, kotası dolduğunda duruyor. 20 Mbps hızında fiber internet ile 4 GB ya da 8 GB kota seçeneklerinden kendine uygun olanı alan kullanıcılar, kotaları dolduğunda ek kota satın alana kadar internet hizmetini durdurabiliyor.Bu paketi tercih edecek kullanıcılar, interneti ihtiyaçları kadar kullanacak, kullandıkları kadar ödeme yapıyorlar. Kampanyada, ev numarasını da Turkcell Superonline'a taşıyanlar 20 Mbps ve 4 GB kotalı fiber interneti 29 TL'ye, 20 Mbps ve 8 GB kotalı fiber interneti ise 34 TL'ye alabiliyor. Ayrıca dilendiği zaman 1 GB ve 4 GB "Joker Kota" paketleri satın alınarak interneti kullanmaya devam etmek mümkün oluyor.

    Sabit numarasını Turkcell Superonline'a taşıyanlar ise internet paketlerinden ve indirimli telefon hizmetlerinden yararlanıyorlar. Bunun yanında Turkcell Superonline'lılar kendi aralarında ücretsiz konuşuyorlar.

    Ayrıntılar için tıklayın. teknoloji





    Kotaya çözüm bulundu! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-08-2012, 01:37

    → Kotaya çözüm bulundu!


    Oldukça sık yaşanılan bi problemdi paylaşım için teşekkürler
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu