Nefret etmek için seviyoruz!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 03-24-2012 (11:43)   Son Mesaj: 03-24-2012 (11:43)    Cevap: 0    Gösterim: 782  

    03-24-2012

    Nefret etmek için seviyoruz!

    Nefret etmek için seviyoruz!
    IE: Nefret etmek için sevilen tarayıcı!

    Internet Explorer'ın yeni reklam kampanyası diyor ki: "Tek iyi yanı, diğer tarayıcıları indirtmesi!"


    Microsoft, Internet Explorer 9'un kullanımını yaygınlaştırmak için yeni bir reklam kampanyası hazırladı. Kampanya kapsamında özel bir site hazırlayan yazılım devi, sitenin adını da "The Browser You Loved to Hate " (Nefret etmek için sevdiğiniz tarayıcı) olarak belirledi.Garip ve eğlenceli grafiklerin yanında, sitede bir de reklam filmi yer alıyor. Son derece eğlenceli olan reklamda kullanıcıların Internet Explorer 9'u yüklemesi veya sisteminden kaldırmaması amaçlanıyor.

    Reklamın ilk aşamasında tüm amacı bulduğu tüm Internet Explorer'ları bilgisayarlardan kaldırmak olan bir kullanıcı psikoloğa gidiyor; ardından Internet Explorer'ı bilgisayarından kaldırma isteğini aktarıyor. Hatta tarayıcı için "en iyi yanı, diğer tarayıcıları indirmesi" bile diyor. Ancak kullanıcının aldığı cevap şöyle oluyor: "Internet Explorer yeteri kadar iyi; hatta hepsinden iyi."

    Reklamın ikinci kısmında ise "Tarayıcınız gayet iyi, bu nedenle kullanmaya aynen devam edin." mesajı veriliyor.







    Nefret etmek için seviyoruz! Yorumları