Pako bunu beğendi!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-16-2012 (10:09)   Son Mesaj: 01-16-2012 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 673  

    01-16-2012

    Pako bunu beğendi!

    Pako bunu beğendi!
    Beğendiysen havla, beğenmediysen hırla...

    Şaka bir yana sosyal paylaşım çılgınlığı, köpekleri de etkisine aldı. Dünyada ilk Türkiye'de köpeklere özel açılan thedogface, facebook'u aratmıyor.

    Artık köpekler de sosyalleşecek...
    Dünyanın köpeklere özel ilk sosyal paylaşım sitesi Türkiye’de kuruldu. Tüm özellikleri ile Facebook’u aratmayan www.thedogface.com’un kurucusu da Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim. 2000 yılında vefat eden ünlü besteci ve yorumcu Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürses...

    İnteraktif olacaklar
    Köpekler ve sahipleri için güvenilir bir sosyal ağ yaratmak amacıyla yola çıkan Beyazıt Gürses’in kurduğu sitede 35’ten fazla özellik bulunuyor. Sosyal paylaşım sitelerinde nasıl kişisel bilgilerinizi giriyor ve arkadaş listenizi oluşturuyorsanız, bu sitede de aynı özellikler mevcut. Sitede forumlar ve gruplar açılabiliyor, arkadaş listeleri oluşturulabiliyor. Tıpkı Facebook’ta olduğu gibi ‘beğendi’ tıkları bile var. Site önümüzdeki günlerde akıllı cep telefonlarına uygun uygulamaları da devreye sokmaya hazırlanıyor. Böylece köpekler interaktif özelliklerle coğrafi konumuna göre en yakın noktada kim var, ne var öğrenecek. Diğer üyeler şu anda nerede, ne yapıyor öğrenilebilecek. ‘Son Mektup’, ‘Gelmez Giden Günler Geri’, ‘Bir Kırık Kalp’, ‘Bir Garip Yolcu’, ‘Sonbahar Rüzgârları’ gibi akıllarda yer eden Yıldırım Gürses, 61 yaşında vefat etti. Gürses’in ölümünden sonra eserlerinin hakkı oğlu Beyazıt Gürses’e geçti. Gürses, babasının besteleri için istediği yüksek meblağlar nedeniyle eleştirilmişti. Onların da arkadaşa ihtiyacı var!
    Gürses, thedogface.com’u, gidilecek yeni yerler, yapılacak yeni şeyler keşfetmek, yeni dostlar edinmek isteyen köpekseverler ve köpekler için kurdu.





    Pako bunu beğendi! Yorumları