Facebook diyor ki...   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 12-26-2011 (00:34)   Son Mesaj: 12-26-2011 (00:34)    Cevap: 0    Gösterim: 809  

    12-26-2011

    Facebook diyor ki...

    Facebook diyor ki...
    Facebook kendini işte böyle savundu...

    Facebook kolları sıvadı, pek çok kullanıcıdan tepki alan son uygulamasını böyle savundu!

    Kullanıcılar kullandıkları yazılım veya servislerde reklam görmekten nefret ederler; ancak aynı şekilde bu hizmetleri ücretli de kullanmak istemezler. Bu kısır döngü böyle uzayıp gider. Facebook da ücretsiz kullanılabilen bir sosyal ağ portalı. Facebook'un sayfasını açtıysanız en tepedeki "About Ads" başlıklı Facebook'un yeni ilanını görmüşsünüzdür. "Facebook'un nasıl para kazandığını merak ediyor musunuz?" sorusunun yer aldığı duyuruda site, reklamlar konusunda kendini savunuyor. Bu adımın, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni reklam politikası sonrasında atılmış olması dikkat çekiyor.

    Elbette burada yer alan duyuruya tıkladığınızda sponsor sayfalar ile reklamlar arasındaki farkı anlatan bir yazıyı görmeyi bekliyorsunuz. Ancak kullanıcıların büyük bir bölümü Facebook'un nasıl para kazandığıyla pek de ilgili değil ve siteyi Facebook'un en az müdahalesiyle kullanmak istiyor.




    Facebook diyor ki... Yorumları