Amazon.com Türk internet sitesi peşinde!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 12-23-2011 (05:30)   Son Mesaj: 12-23-2011 (05:30)    Cevap: 0    Gösterim: 680  

    12-23-2011

    Amazon.com Türk internet sitesi peşinde!

    Amazon.com Türk internet sitesi peşinde!
    Amazon.com Türk internet sitesi peşinde!



    E-ticaret alanında önemli bir ortaklık gerçekleşiyor.

    İnternet sitesi ciceksepeti.com, amazon.com'un şirketin azınlık hissedarı olması için gerekli süreçlerin başladığını açıkladı. Çiçek ve hediye gönderimi konusunda e-ticaret alanında Türkiye'nin önde gelen şirketi olan ciceksepeti.com, amazon.com'un şirketin azınlık hissedarı olması için gerekli süreçlerin başladığını açıkladı.

    Dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden Amazon'un Avrupa Perakende Başkan Yardımcısı Greg Greeley, Türkiye'de yenilikçi bir e-ticaret şirketi kuran ciceksepeti.com'un büyüme sürecinde kendilerine destek olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.

    SADECE ÇİÇEK DEĞİL, MÜCEVHERDEN HEDİYEYE PEK ÇOK ŞEY

    Greeley, ciceksepeti.com'un amazon.com gibi Türkiye genelinde müşterilerine çiçek ve diğer hediye gönderimlerinde uygun fiyat, çeşit ve rahat alışveriş yapabilme imkanı sağlamaya odaklandığını kaydetti.

    Bu yılın yazında şekerleme, çikolata ve keklerin üretimi ve satışı için ÇiçekSepeti Gurme markasını hizmete sokarak özel günlere yönelik hediye amaçlı gönderimlere başlayan şirket yakın tarihte online mücevherat satışına da başladı.

    2006'DA KURULDU 150 ÇİÇEKÇİYLE ÇALIŞIYOR

    Ciceksepeti.com 2006 yılında, şirketin çoğunluk hissedarı olmaya devam eden Genel Müdür Emre Aydın tarafından kuruldu.

    ÇiçekSepeti Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu 150 çiçekçi aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Merkezi İstanbul'da olan ÇiçekSepeti bünyesinde 160 kişi çalışıyor.

    HummingbirdVentures ÇiçekSepeti'ne 2011 yılının Ocak ayında yatırım yaptı.





    Amazon.com Türk internet sitesi peşinde! Yorumları