İncelikte iPad 2’yi solladı!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-21-2011 (10:55)   Son Mesaj: 07-21-2011 (10:55)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

    07-21-2011

    İncelikte iPad 2’yi solladı!

    İncelikte iPad 2’yi solladı!
    İncelikte iPad 2'yi solladı!



    Apple'ın iPad modeliyle rekabette Motorola ve Blackberry ile birlikte en iddialı seriyi geliştiren Samsung, Galaxy Tab'ın yeni model ürününü tanıttı.

    Apple’ın iPad modeliyle rekabette Motorola ve Blackberry ile birlikte en iddialı seriyi geliştiren Samsung, Galaxy Tab’ın yeni mÖncelikle Güney Kore ve ABD pazarlarında satılacak olan yeni tablet bilgisayar 10.1 inch boyutunda. Cihazın en iddialı yanı ise inceliği. 8.8 milimetrelik iPad 2 modelinden daha ince bir forma sahip olan yeni “Galaxy Tab”, 8.6 milimetre kalınlığa sahip.

    Samsung tarafından dün tanıtılan tablet PC Android işletim sisteminin en son versiyonu olan Honeycomb 3.1 işletim sistemiyle ve içinde onlarca farklı yeni nesil uygulamayla birlikte geliyor. Ofis programları ve internet tabanlı uygulamarla öne çıkan yeni ürünün ABD’deki satış fiyatı ise 634 dolara işaret ediyor.Ekranı 10.1 inch boyutunda
    Samsung yetkilileri daha önceki 7 inch boyutundaki tablet PC’nin daha taşınabilir bir ürün olduğunu ifade ederken, Galaxy Tab 10.1’in özellikle multimedya özellikleri ve internette sörf tarafında öne çıktığını belirtiyor.

    Şirket yetkililerinin açıklamasında “Çok ince bir tablet. Üstelik bir kupa kahve ağırlığında” ifadeleriyle yeni model ürünün boyut tarafında iddialı olduğunun altı çiziliyor.
    Nisan ayında patent savaşına tutuşan Apple ve Samsung ikilisinin Güney Koreli oyuncunun çıkardığı yeni modelin ardından önümüzdeki günlerde yeniden karşı karşıya gelmesi gündemde.odel ürününü tanıttı.





    İncelikte iPad 2’yi solladı! Yorumları