Büyük iddia yalan çıktı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-20-2011 (23:24)   Son Mesaj: 07-20-2011 (23:24)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

    07-20-2011

    Büyük iddia yalan çıktı!

    Büyük iddia yalan çıktı!
    Büyük iddia yalan çıktı!



    Yalan çıkan bir iddia daha!

    Önemli bir sitede yayınlanan ve herkesi şaşırtan iddia ve bu iddiaya ilk ağızdan verilen sert cevap...


    Her ne kadar başarılı bir tablet PC olarak kabul edilse de, BlackBerry'nin PlayBook'unun kalpleri fethedemediği açıkça ortada. Piyasadaki sayısız tablet arasında bir türlü beklenen başarıyı yakalayamayan PlayBook, şu anda sadece 16, 32 ve 64 GB'lık, Wi-Fi destekli üç modelle piyasada temsil ediliyor. Ancak Boy Genius Report'ta yayınlanan bir iddia, kısa süreli de olsa, piyasalarda fırtınalar kopartmayı başardı.BGR'de yayınlanan bir haberde, RIM'in, BlackBerry PlayBook Wi-Fi modellerinin üretimini durduracağı iddia edildi. Bu iddia, ardından RIM'in 3G ve 4G'li yeni modellere yoğunlaşacağı söylentilerini de beraberinde getirdi. PlayBooki her ne kadar başlangıç için beklenen başarının çok uzağında da kalsa, kimse RIM'in bu kadar çabuk pes edeceğini beklemiyordu.

    Ve sonunda beklemeyenler haklı çıktı... BGR'nin haberinden kısa süre sonra RIM, resmi BlacBerry Twitter hesabından yukarıda da görebileceğinin mesajı yayınladı. Mesajda kısaca haberin sadece bir kurgu olduğu söyleniyor ve Wi-Fi'lı PlayBook'ların tün dünyaya yayılmaya devam edeceğinin altı çiziliyor.

    Kısacası şimdilik, Wi-Fi'lı PlayBook'lar aramızda olmaya devam edecek...







    Büyük iddia yalan çıktı! Yorumları