Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-20-2011 (19:01)   Son Mesaj: 07-20-2011 (19:01)    Cevap: 0    Gösterim: 646  

    07-20-2011

    Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)

    Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)
    Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)



    Epson iPrint uygulaması ile iPad ve iPhone’dan tek tuşla uzaktan baskı...

    Epson Stylus Photo R2000 ile kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın.


    Baskı teknolojileri uzmanı Epson’ın yeni A3 fotoğraf yazıcısı Stylus Photo R2000, yüzde 50 daha geniş mürekkep kartuşu ile kartuş değişim maliyetini yarı yarıya azaltıyor. Wi-Fi özelliğiyle ise iPad ve iPhone’dan çektiğiniz fotoğrafları uzaktan bağlantı kurarak tek bir tuşla basabiliyorsunuz.

    Görüntüleme ve baskı teknolojileri uzmanı Epson, kullanıcıların isteği doğrultusunda 17ml kartuşa sahip Stylus Photo R2000’i geliştirerek yazıcı kartuşunu yüzde 50 oranında büyüttü. A3 boyutunda baskı alabilen ve 8 farklı renk seçeneğine sahip olan mürekkepli fotoğraf yazıcısı Stylus Photo R2000, Epson UltraChrome Hi Gloss-2 pigment mürekkep kullanıldığında, sınıfının bir önceki modelleriyle kıyaslandığında, %50 daha yüksek kartuş kapasitesi sunuyor. Böylece yapacağınız daha büyük baskılama işlerinde daha az kartuş değişimi ile maliyetlerinizi yarı yarıya azaltabiliyorsunuz.Ev ve stüdyo ortamlarına rahatça uyum sağlayan Stylus Photo R2000, sınıfında ‘geleceğin en iyi Wi-Fi özellikli yazıcılarından biri’ olarak görülüyor ve kullanıcıların kablosuz bağlanma talebine de karşılık veriyor. USB ve Ethernet bağlantılı olarak Wi-Fi özelliği sayesinde, Epson iPrint uygulaması ile iPad ve iPhone’dan tek bir tuşla uzaktan baskı alınabiliyor. Cihaz aynı zamanda 850 gr. ve 1.5 mm kalınlığındaki tabakalara da doğrudan baskı yapabiliyor.

    Mürekkebin kurumasını önleyen mürekkep karıştırıcı teknoloji...

    Epson Türkiye ProGrafik Kanal Müdürü Çağdaş Sevgen, müşteri taleplerinin sadece bunlarla sınırlı olmadığını belirterek ürün hakkında şunları söylüyor:

    “R2000’e kullanıcılarımızın geribildirimlerini karşılamak için sadece Wi-Fi ve yüzde 50 daha geniş kartuşları eklemekte kalmayıp, onların her zaman daha kaliteli sonuçlar almasını da garanti altına aldık. Baskı kafası yüksek hassasiyet ve yumuşak geçiş sağlayarak değişken mürekkep damlacıklarını 1,5 puntoya indiriyor. Renkleri mümkün olan en ince ayrıntısına kadar yeniden oluşturan cihaz ayrıca kartuştaki mürekkeplerin pıhtılaşmasını önleyici mürekkep karıştırıcı fonksiyonuna da sahip bulunuyor. MikroPiezo teknolojisi sayesinde tüm Epson yazıcılarında olduğu gibi R2000’de de baskı kafası değişimine ihtiyaç duyulmuyor. Bu nedenle kullanıcılarımıza ek bir maaliyet getirmeyen bu kafalar cihazın ömrü kadar sorunsuzca kullanılabiliyor.”

    Epson UltraChrome HiGloss2 mürekkebi sayesinde, pigment mürekkebin dayanıklı, kalıcı ve geniş aralıklı medya esnekliği ile R2000’den ultra parlak fotoğraf baskısı alınabiliyor. Sanatsal, parlak ve mat baskı malzemeleri ile de uyumlu çalışan yazıcı, CD/DVD’lerin yanı sıra poster malzemesi üzerine de baskı alabiliyor.





    Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli)




    Kartuş maliyetini yarı yarıya azaltın! (Resimli) Yorumları