Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-20-2011 (13:12)   Son Mesaj: 07-20-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    07-20-2011

    Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)

    Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)
    Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)



    ASUS ProArt serisi PA238Q monitör “tüm renklere sadık” kalıyor.

    Yeni 23’’ ekran ve QuickFit sanal ölçeklendirme özelliği ile birlikte gelen ASUS PA238Q, doğru grafik çalışmaları ve profesyonel uygulamaları ideal görüntüye ulaştırıyor. Grafik tasarımcıların, fotoğrafçıların ve diğer profesyonellerin ihtiyacını karşılamak için oluşturulan ProArt Serisi’ne dahil olan IPS panele sahip ASUS PA238Q 23” ekranda 1920 x 1080 doğal çözünürlüğe sahip arkadan aydınlatmalı LED monitör piyasaya sürülüyor…

    Herkesin monitör hassasiyeti için eşsiz bir renk doğruluğu sunan PA238Q, %100 sRGB renk alanı üreterek eşsiz bir renk gösterimi sağlıyor. Fotoğraf ve belgeleri gerçek boyutunda görüntülemek için PA238Q’da ASUS’a özel QuickFit Sanal Ölçeği bulunuyor.

    Kullanım kolaylığı ve verim arttırmak için de ayarlanabilir ayağı ile sunuluyor. Kolay bağlantı kurulabilmesi için DisplayPort, HDMI, DVI-D, D-sub ve USB portu gibi çoklu girişleri bulunuyor.

    Kullanıcı odaklı tasarım

    Otantik renk performansını garanti eden PA238Q’nin IPS paneli %100lük RGB renk alanı ile profesyonel grafik çalışmalarında “kilit rol” oynama özelliğine sahip oluyor. IPS teknolojisine sahip PA238Q 178°’lik geniş ve her açıdan bir görüş açısı sağlarken ve renk kaybını önlüyor ve yatay/dikey olarak görüntülenmeyi düzenliyor. PA238Q içsel donanım yazılımıyla geleneksel monitörlerde kullanılan standart 8-bit tablonun ötesine geçerek 10-bit RGB renklendirme arama tablosu kullanıyor. Bu sonuç daha yumuşak ve hassas renk geçişlerini çoğaltıyor.

    50,000,000:1 gibi inanılmaz bir kontrast oranı sunan PA238Q, gerçek karşıtlık ayrımı ile muhteşem bir görüntü kalitesi sunmakta. 16:9 ekran oranı ve diğer özellikleri ile birlikte PA238Q film izleme ve oyun oynama gibi eğlenceli uygulamalar için çok yetenekli bir monitör haline dönüşüyor.

    Üretkenliği arttıran özellikler

    PA238Q, özel QuickFit sanal ölçeğinin işlevselliği ile gerçek boyutunda görüntüleri, fotoğrafları ve belgeleri anında ekranda görmemizi sağlıyor. Yerleşim formatları:

    • Döküman: A4, Mektup,

    • Fotoğraf: 8 "x10", 5 "x7", 4 "x6", 3 "x5", 2 "x2"

    • Grid: Hizalama, Santimetreler, İnçlerKullanıcılar, herhangi bir zamanda basit bir kısayol tuşuyla QuickFit’i aktif hale getirebilirler. Bu sayede resim görüntüleme ya da resim içinde resim şeklinde çoklu görevlendirmeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca, PA238Q entegre aparatı ile yüksekliği tamamen ayarlanabilir, eğme ve döndürme işlemleri rahatça uygulanabilir. Arka tarafında bulunan 4 USB portuyla geniş yelpazede depolama cihazlarının kullanımı kolaylaşırken, kullanıcıların içeriği anında görebilmesine de yardımcı olur.

    Kapsamlı Bağlantı seçenekleri

    Tam özellikli üst seviye bir monitör olan PA238Q HDMI özelliği sayesinde herhangi multimedya ve içerik paylaşım cihazının kurulmasını zahmetsiz hale getiriyor. Bu sayede DisplayPort, DVI-D ve D-Sub dahil tüm cihazlar ile geniş bağlantı seçenekleri sağlıyor, bu da birden fazla kaynağı tek bir ekrandan kullanmaya imkan veriyor.








    Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli)




    Bu monitör “tüm renklere sadık” kalıyor! (Resimli) Yorumları