Yeni yaz yaması, harita ve daha fazlası   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-19-2011 (00:01)   Son Mesaj: 07-19-2011 (00:01)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    07-19-2011

    Yeni yaz yaması, harita ve daha fazlası

    Yeni yaz yaması, harita ve daha fazlası
    Yeni yaz yaması, harita ve daha fazlası



    Yeni yaz içeriği, yeni bir harita, ekran resimleri ve fragman!

    Rock Hippo Productions Ltd. hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un yeni doruklara ulaşan oyuncu tabanı ve klanlarıyla büyük başarısını sürdürdüğünü duyurmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.

    Yeni yama “Summer Recharge”ın (“Yaz Yüklemesi”) çıkışıyla, MicroVolts yaz için hız kazanıyor. Yama, yepyeni bir harita “Magic Paperr Land” (“Sihirli Kağıt Ülke”), Thunder bomba atar ve Hornet tüfek gibi yeni silahlar ile savaşı kızıştıracak Pembe Puanlı Bikini gibi yaz eşyalarını içeriyor.

    Oyuncular yeni ekran resimleri ve yeni Yaz Yüklemesi videosuna MicroVolts web sitesinden (www.MicroVolts.com) ya da MicroVolts’un Youtube Kanalından (http://www.youtube.com/microvolts) ulaşabilir. Yeni silahları ve aksesuarları kullanan karakterlerin yer aldığı videoda, yeni harita da tanıtılıyor.

    Pil Şarjı Programı oyunculara daha da fazla bonus ve yeni başarı kademeleri ve ödüller gibi özel ayrıcalıklar sunuyor. Bir klana katılmak ya da 100 forum postasına ulaşmak gibi başarı kademelerini tamamlayan oyuncular 30 günlük Rock Hippo Kostüm seti ya da MicroVolts forumlarında oylama açabilme ve video yayınlayabilme gibi ödüller kazanabilir.

    İlk MicroVolts Klan Turnuvası “Klan Çarpışması” ile 15 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında Micro World'ün hakiminin kim olduğunu görmenin zamanı da nihayet geldi! Klanlar 18.000 Rock Jetonu ve 7 günlük Mutlu Paketten oluşan birincilik ödülü için savaşacak. Ayrıntılı bilgi için http://www.microvolts.com/news.aspx?newsid=485 adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Yoğun Ağustos ayında, MicroVolts 18-21 Ağustos'ta Almanya, Köln’deki Gamescom ve 15-28 Ağustos’ta Kanada, Toronto’daki FanExpo’da olacak! Gelin ve Rock Hippo ekibiyle tanışın, inanılmaz ganimetler toplayın ve yerinde turnuvalarımıza katılın! Topluluğa yeni güncellemeler ve içerik sunmak için sabırsızlanan MicroVolts ekibiyle eğlencenin tadını çıkarın.

    Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: http://www.MicroVolts.com/. Web sitesi düzenli olarak güncelleniyor ve oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.





    Yeni yaz yaması, harita ve daha fazlası Yorumları