Sony'den PlayStation açıklaması   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-18-2011 (17:02)   Son Mesaj: 07-18-2011 (17:02)    Cevap: 0    Gösterim: 675  

    07-18-2011

    Sony'den PlayStation açıklaması

    Sony'den PlayStation açıklaması
    Sony'den PlayStation açıklaması



    Sony'den PlayStation açıklaması: CIA de saldırıya uğradı.

    Yaşanan PlayStation Network hacker skandalı sebebiyle oyunseverleri üzen Sony, emniyet tedbirlerini artırdı.

    Saldırı sonrası güvenlikle ilgili çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Sony Eurasia Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mohsen Noohi, "Aynı sıkıntıyı Türkiye'de devlet kurumları da yaşadı, hatta CIA yaşadı. Ama PlayStation müşterilerimizin yüzde 90'ı bize geri döndü. Hafta içerisinde eskiden kayıtlı tüm müşterilerimiz portalımıza davet ediyor olmaktan mutluluk duyacağız." dedi.

    Bursa Nilüfer Media Markt mağazasında Sony 3D Dünyası'nın açılışına katılan Noohi, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, "Televizyonda nasıl bir sürpriz yaşanacak?" sorusunu cevaplandıran Sony Eurasia Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mohsen Noohi, tüketicinin daha fazla 'D' (boyut) ile karşılaşabileceğini söyledi. Noohi, şunları kaydetti: "Daha fazla 'D' olabilir, Türkçesi 'B' boyut gelebilir, şu anda yapılan tüm teknolojiler televizyonun daha intraektif, daha kulllanılabilir, daha hayata entegre edilebilecek şekilde tasarlanıyor. Televizyonda, insanların tüm duyu organlarına hitap edebilecek teknoji üzerine çalışılıyor. Modern tüketiciler Tv'den daha fazlasını istiyor. Pasifçe Tv izleyen insanlar değil, Tv içerisinde olmak, Tv ile bütünleşmek istiyor."

    "GÜVENLİK TEDBİRLERİMİZİ ARTIRDIK, İSTEYEN İLLA Kİ BİR ZAYIF BULABİLİR"

    Geçtiğimiz aylarda yaşanan PlayStation Network hacker skandalına ilişkin soruyla muhatap kalan Noohi, PlayStation müşterilerinin yüzde 90'ının geri döndüğünü kaydetti. Sadece Sony'nin değil, Türkiye'de devlet sitelerinin bile saldırıya maruz kaldığını dile getiren Noohi, CIA'nın de saldırıya maruz kaldığını hatırlattı.

    Noohi, "Mutlulukla ifade edeyim, istatistikler bize şunu söylüyor; yüzde 90 PlayStation Network'e üye olan müşteriler tekrar bize döndü. Hafta içerisinde tüm eskiden kayıtlı olan müşterilerimizi portalımıza davet ediyor olmaktan mutluluk duyacağımızı açıklayacağız. Güvenlikle ilgili çok ciddi yatırımlar yaptık. Açıkça söylemek gerekirse; zaten emniyet sistemimiz yüksekti. Size saldırmak isterlerse mutlaka bir açık bulacaklardır. Tüm rakamlar emniyetli şekle geldiğimizi gösteriyor. Çok önemli olan birşey var; o da müşterilerimiz negatif etkilenmedi. Türkiye'deki müşterilerimizle ilgili hiçbir kriz yaşamadık." dedi.







    Sony'den PlayStation açıklaması Yorumları