iOS kullanıcıları daha çok indiriyor   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-17-2011 (19:02)   Son Mesaj: 07-17-2011 (19:02)    Cevap: 0    Gösterim: 574  

    07-17-2011

    iOS kullanıcıları daha çok indiriyor

    iOS kullanıcıları daha çok indiriyor
    iOS kullanıcıları daha çok indiriyor



    Bir yanda App Store, diğer yanda Android Market: Bu iki uygulama mağazası arasındaki fark inanılmaz!

    Windows Phone 7, Android, iOS ve diğerleri... Bunların hepsi akıllı ceplerde kullanılan işletim sistemleri. Peki hangi işletim sisteminin kullanıcıları daha çok uygulama indiriyor? İşte bunu merak edip araştıran Piper Jaffray, iOS kullanıcılarının daha çok; üstelik ücretli uygulamalar indirdiği sonucuna vardı.Apple'ın uygulamaları sunduğu mağazası olan App Store'da 2010'a göre %61 büyüyen bir indirme oranı mevcut. Üstelik ücretli uygulamaların indirilme oranında da artış görülüyor. Zira App Store'da ücretli uygulamaların başlangıç fiyatı 1,25 dolar olmasına rağmen %82'si bedava uygulamalarla dolu olan uygulama mağazasında bir hayli de ücretli uygulama indirildiği belirtildi.

    App Store ile Android'in uygulama mağazası karşılaştırılınca... Apple'ın uygulama mağazasında 425 binden fazla uygulamanın bulunduğu ancak Android'de buna karşılık olarak sadece 200 bin uygulama bulunduğu görülüyor. Ayrıca Apple'ın yeni iddiasına göre App Store'da 15 milyarıncı uygulama indirmesi gerçekleşmiş durumda. Fakat Android'deki uygulama indirme sayısı 4,5 milyar civarında.







    iOS kullanıcıları daha çok indiriyor Yorumları